Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 20 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Fan van bushy brows? Déze wenkbrauwgel gaat viral op TikTok en da’s niet zonder reden

The bigger the better lijkt de wenkbrauwtrend van nu. Waar nette, strakke wenkbrauwen eerst het ding waren, zien we nu steeds vaker wilde, omhoog geborstelde wenkbrauwen. En eerlijk is eerlijk, wij zijn fan. Het enige wat je nodig hebt is een fijne wenkbrauwgel, en laten we die nou net gespot hebben op TikTok.

Het gaat om de Brow Glue Instant Brow Styler van Nyx. We praten je bij.

Gespot op TikTok: Brow Glue Instant Brow Styler van Nyx

Waar we normaal gesproken de laatste trends op de catwalk spotten, komen we tegenwoordig ook heel veel inspiratie tegen op TikTok. Van viral haartrends tot hacks om je make-up mee aan te brengen en daarmee je gezichtsvorm te veranderen. Niet gek ook dat we dankzij de populaire app een steeds groter verlanglijstje krijgen. Vandaag bijgevoegd: de Brow Glue Instant Brow Styler van Nyx Professional Makeup. Hij doet precies wat-ie moet doen: het effect van een brow lift, zonder dat je naar de salon hoeft te gaan.

Even klassikaal: déze musthaves gaan viral op TikTok en hier schoor je ze!

Je spot de wenkbrauwgel gegarandeerd op TikTok, maar als je dat niet betrouwbaar genoeg vindt, zeggen de reviews op Amazon ook meer dan genoeg. Hij krijgt maar liefst vijf sterren. Terecht ook, want het product houdt je wenkbrauwen tot wel 16 uur mooi dankzij de transparante gel.

@glamzilla

Who gave them permission? #makeuptiktok #makeupfyp #Fyp 

♬ original sound – Stephanie Valentine

@thefacesofabi

Testing the new @nyxcosmetics_uk brow glue! What do you think? 🤔 #soapbrows #nyxbrowglue #makeupartist #fluffybrows

♬ original sound – ABI ELSE

Brow lamination vs. wenkbrauwgel

Met deze wenkbrauwgel van Nyx kan je hetzelfde effect creëren als het effect dat je krijgt van brow lamination, maar dan gewoon vanuit huis. Brow lamination zorgt ervoor dat je wenkbrauwen fluffy en omhoog gekamd worden. Het verschil tussen brow lamination en hetzelfde effect thuis creëren, zit hem vooral in de duur van de behandeling zelf.

Een brow lamination-behandeling kan namleijk tussen de drie kwartier en anderhalf uur duren. De behandeling zelf kent zo’n 6 stappen, maar zorgt er uiteindelijk wel voor dat ze dat effect 6 tot 8 weken houden. Hier lees je er alles over. Met de wenkbrauwgel van Nyx creëer je hetzelfde effect, maar dat verdwijnt weer na 16 uur.