Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 20 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

De dag is daar: vanaf nu scoor je een pizza frikandel speciaal bij Domino’s

Hou je vast. De gebeden zijn verhoord. Domino’s komt met een pizza frikandel speciaal en daar worden we toch een partijtje gelukkig van. Hij is precies zoals je van de pizzamakers gewend bent: een bodem van vers deeg, belegd met tomatensaus van zongerijpte tomaten en Domino’s signature kruidenmix, verse mozzarella én natuurlijk – hoe kan het ook anders – de frikandel speciaal.

We hebben het allemaal te danken aan Eke Bosman, de Snackpert van social media.

Pizza frikandel speciaal

Snackspert deed een oproep op social media, waarna chef Tyla Robinson een pizza met frikandel speciaal ontwikkelde. Precies wat we nodig hadden. Het heet de Frikan’Dutchman en is niks meer en niks minder dan het beste van twee werelden: een Domino’s pizza en een frikandel speciaal. Het effect van de frikandel speciaal wordt gecreëerd met stukjes frikandel, ui en een swirl van mayonaise en curry. Loopt het water je al in de mond?

5 redenen waarom je gelukkiger wordt van een frikandel speciaal dan een relatie

Het is een droom die uitkomt. Wacht alleen niet te lang met de pizza frikandel speciaal proberen, want hij is er namelijk maar tijdelijk. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe lang deze fantastische variant blijft bestaan, maar om het kwartaal komen er nieuwe pizza’s dus houdt dat in je achterhoofd. Je kan hem al proeven voor een heerlijke prijs vanaf €5,95.