Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Fan van filmreeks ‘After’? Dan is ‘First Love’ met Hero Fiennes Tiffin een must watch voor jou

Als we aan Hero Fiennes Tiffin denken, denken we natuurlijk aan de ultra romantische filmreeks After. In deze film speelde hij Hardin en zijn tegenspeelster was Josephine Langford in de rol van Tessa. Het volgende deel van After kunnen we 25 augustus 2022 zien en nu kunnen Hero zien in nóg een film! Namelijk in het romantische ‘First Love‘.

En dit is alles wat we al weten over deze nieuwe film.

First Love

“Na je eerste is het leven nooit meer hetzelfde,” zo luidt de slogan van de film. De filmproductiemaatschappij Voltage Pictures heeft een nieuwe film bekend gemaakt genaamd ‘First Love‘. Ook de officiële trailer van de film is al uitgebracht. Het is een romantische komedie van filmmaker AJ Edwards. Hij maakte films als The Better Angels en Age Out. First Love gaat – zoals de naam al zegt – over het krijgen van een eerste liefde waardoor alles even verwarrend is en je leven nooit meer hetzelfde. De film is gemaakt in het perspectief van een jonge man die volwassen wordt.

In First Love wordt hoofdrol Jim gespeeld door Hero Fiennes Tiffin. Hij speelt een laatstejaars op de middelbare school die de hoogte- en dieptepunten ervaart door zijn eerste liefde met Ann, gespeeld door Sydney Park. Tegelijkertijd hebben zijn ouders ook nog te maken met de gevolgen van de financiële crisis van 2008. Ook Diane Kruger, Jeffrey Donovan, Diane Venora en Nanrisa Lee hebben een rol in de film.

Trailer

De trailer van First Love is nu al te zien en wij smelten weg bij het zien van de beelden. Bekijk hier zelf ook de trailer:

First Love is vanaf 17 juni al te zien of dit ook in Nederland het geval is weten we nog niet. Ook is er nog niet bekend gemaakt waar we de film kunnen gaan kijken. Wij hopen in ieder geval dat First Love ook snel in Nederland te zien is. We zullen jullie op de hoogte houden!

Deze films en series moet je zien als je fan bent van Fifty Shades of Grey