Rosa Tettero
Rosa Tettero Love & Seks 11 mrt 2019
Leestijd: 3 minuten

Rijke vent aan de haak slaan? Op deze 6 plekken kun je hem vinden

Het oog wil wat, maar ja. Je portemonnee ook. Want eerlijk is eerlijk. Een man met een goedgevulde portemonnee is ook best aantrekkelijk en maakt het leven net ietsje makkelijker. Tuurlijk kun jij ook je eigen boontjes doppen. En neem dit met een korreltje zout. Maar oké, als je dan écht op jacht gaat dan kom je de rijke vent op deze plekken waarschijnlijk tegen:

1. Ga shoppen waar de rijke mensen shoppen

Eerlijk, op een vintage markt ga je ze hoogstwaarschijnlijk niet vinden. Rijke mannen hechten vaak waarde aan dure spullen. En ze kunnen het zich natuurlijk ook veroorloven. De grote merken, beroemde winkelcentra of pleinen in de wijk waar de rijken wonen zijn de plaatsen waar je naartoe kunt gaan.

Misschien is het voor jou ietsje minder om daar je geld uit te geven, maar je kunt er wel een fijne vent ontmoeten. Doe je boodschappen niet bij de supermarkt om de hoek maar bij de supermarkt waar de rijkere mensen komen. (Als de rijke tatta dan ook werkelijk zijn eigen boodschappen doet). Zo verhoog je je kansen.

2. Ga naar high class cocktailbars of rooftops

De succesvolle zakenmannen en rijke stinkerds begeven zich ‘s avonds in een pub waar de cocktails nog duurder zijn dan tien biertjes bij elkaar. Ai. Het zijn plekken waar ze business meetings hebben, waarna ze graag nog een drankje drinken. En laat jij je nou net in de mooiste jurk hebben gehesen.

Vooral de hotels, bars en restaurants in de buurt van grote miljoenenbedrijven zullen een aantal fijne rijke mannen trekken. En jij natuurlijk ook. Vergeet niet om maar één drankje te bestellen, voor je het weet ben je blut. De jacht is geopend.

3. Sportclubs om te ontspannen

De rijke vent zal ook aan ontspanning moeten doen, hij werkt immers al zo hard. Luxe sporten zoals zeilen, tennis, hockey, duiken of golf doen het goed. Op deze sportclubs zul je geheid de man vinden waar je naar opzoek bent. De rijke vent.

Een lidmaatschap is vaak duur. Houd in de gaten wanneer er vette kortingen zijn, of ga naar een wedstrijd en sleep je bestie mee. Mannen kijken die aan het sporten zijn? Echt wel sexy.

4. Luxe spa resorts vindt ook hij fijn

Aangezien hij ontspanning hoog in het vaandel heeft staan, zijn luxe spa resorts ook the place to be om de rijke vent te spotten. Terwijl je geniet van ontspannende massages loopt er genoeg lekkers om je heen. Als hij openstaat voor iemand zo interessant als jij, dan zou het wel eens een heel relaxt gesprek kunnen worden.

5. Evenementen met liefdadigheid in het teken

Deze evenementen zijn belangrijke plaatsen om financieel stabiele mannen tegen te komen. De meeste mannen zullen een date meenemen, maar dit kan natuurlijk ook gewoon een escortdame zijn. Zijn ze te oud? Misschien nemen ze hun knappe zoon mee.

Kleed je op je allerbest en bezoek zo’n evenement. Of, nog beter, ga vrijwilligerswerk doen bij een goed doel. Je zult de succesvolle rijke venten zeker tegen het lijf lopen.

6. Plekken waar de mannen zaken doen en miljonairsclubs

Banken, congrescentra of koffiewinkels bij de grote bedrijven. Het zijn plekken waar je de rijke vent tegen het lijf kunt lopen. Misschien zijn ze erg druk met werken, voor de lunch of een kopje koffie maken ze vast even tijd. Dit is jouw kans om een gesprek aan te knopen.

Ben je op zoek naar het grote geld, dan zijn miljonairsclubs jouw places to be. Als je ooit de kans hebt om er te zijn: doe je best. Of ga werken bij een hostessbedrijf. Gnagna.

Liever eentje in het buitenland scoren? Rijke vent aan de haak slaan? In deze landen heb je de grootste kans er ééntje tegen te komen