Renée
Renée Love & Seks 8 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Ben je 1 jaar samen met je liefje? Met deze romantische dates vier je deze belangrijke mijlpaal

Iedere mijlpaal in je relatie verdient natuurlijk een feestje. Vier je binnenkort dat je één jaar samen bent met de liefde van je leven? Dan kun je je lover verrassen met de volgende romantische dates.

Vieren dat je één jaar samen bent met je liefje is ongetwijfeld de belangrijkste dag in je agenda. De vraag is alleen: welke romantische dates zijn goed genoeg om stil te staan bij deze mijlpaal?

Romantische dates om te vieren dat je één jaar een relatie hebt

Vieren dat jullie nog steeds zo verliefd op elkaar zijn doe je in ieder geval zeker met de volgende romantische dates:

1. Staycation

Hoe leuk om samen met je partner in een hotel te overnachten in je eigen stad? Niets is zo leuk om je stad nog beter te leren kennen. Het heeft ook nog eens iets onwijs romantisch om een nachtje in een hotel of Airbnb te slapen zo dichtbij huis.

2. Roadtrip

De romantische date der romantische dates is een roadtrip uitstippen voor jullie jubileum. De stops onderweg hebben dan natuurlijk allemaal een bijzondere betekenis voor jullie tweetjes. Of je stopt op de plekjes waar je de meest romantische dingen kunt ondernemen. Zo maak je jullie dag wel heel speciaal.

3. Spa

Ga gezellig met z’n tweeën naar de spa of tover je badkamer om tot de meest luxe plek op aarde. Een lekkere massage, badderen en samenzijn maken de avond dan helemaal compleet.

4. Experimenteren

Grote kans dat je wil vieren dat jullie al één jaar gek op elkaar zijn. Hoe kun je dat beter vieren dan elkaar een onvergetelijke avond te geven? Experimenteer er op los en zorg ervoor dat je je op je allermooist voelt. Dan straal je dat ook uit.

5. Koken

Zou één van jullie zo aan de slag kunnen als chef in een restaurant? Kook dan voor elkaar. Niets is zo lekker als een verse maaltijd die – uiteraard – met heel veel liefde is bereid. Liefde gaat nu eenmaal (ook) door de maag.

6. Eerste date

Herbeleef jullie eerste date. Misschien zijn jullie nooit meer teruggegaan naar de plek waar het allemaal begonnen is. Wedden dat het weer als vanouds spannend en gezellig is?

Van deze 15 lieve aanrakingen smelt iedere vrouw