Demi Rutten
Demi Rutten Life 26 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Een unieke ervaring: vanavond is de roze supermaan- en dit betekent het voor jou

Voor de spirituele chicks onder ons is het vast geen nieuws, want die bereiden zich al weken voor op de roze supermaan van vanavond. Als je niet zo thuis bent in astrologie, vraag je je vast af wat dit fenomeen precies inhoudt. No worries, wij leggen het je uit en vertellen je precies wat deze speciale volle maan voor jou betekent.

Maak je klaar voor een emotionele rit.

Dit betekent de roze supermaan voor jou

Vannacht, in de nacht van 26 op 27 april, is het volle maan. En niet zomaar volle maan, nee vannacht is de roze supermaan in het sterrenbeeld Schorpioen. Zegt je waarschijnlijk niks, maar dit gaat voor veel opschudding zorgen- en deze maan is super krachtig.

Schorpioen is namelijk een waterteken, en die staan bekend om hun emotionele kant. Daarnaast wordt het sterrenbeeld Schorpioen geregeerd door de planeet Pluto, die alles te maken heeft met verandering en het losmaken van trauma’s en herinneringen. Aangezien de Schorpioen bekend staat om het graven naar diep in jezelf, wordt dit alles nog extra versterkt. Superfijn toch?!? (grapje natuurlijk)

Loslaten

Oké het klinkt nu misschien allemaal een beetje eng, want wie heeft er nu zin in slechte herinneringen ophalen? Het probleem is alleen, als je dit soort herinneringen en problemen onderdrukt, ze in de weg staan van de goede dingen die in je leven willen komen.

Maak dus vooral gebruik van deze roze supermaan om oud zeer los te laten. Schrijf bijvoorbeeld een brief aan jezelf en vergeef degene die jou pijn hebben gedaan (alleen voor je eigen bestwil, houd ze vooral lekker uit je leven). Verscheur of verbrand de brief daarna om deze dingen echt los te laten. Let wel op: dit kan enorm confronterend zijn, dus doe dit niet als je denkt dat het te zwaar voor je is.

Manifesteren

Deze roze supermaan is ook de perfecte tijd om juist positieve dingen in je leven te roepen. De relatie die je graag wil, meer geld in je leven, meer zelfliefde, het kan allemaal. Gebruik bijvoorbeeld de 369 techniek om te manifesteren vanavond en je zult zien dat je wensen veel sneller uitkomen door de kracht van deze maan.

Heb je edelstenen in je bezit? Vergeet ze niet vannacht in het maanlicht te leggen. Zo laden ze zichzelf op met de energie van deze krachtige maan en werken ze nog beter in jouw voordeel.

Wil je meer weten over de sterren en maan? Probeer dan het boek Leven Met De Sterren van Yasmin Boland. 

Lees ook: Maak je borst maar nat! Dit is jouw weekhoroscoop van week 17