Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 12 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Per ongeluk een scheetje gelaten naast je date of liefje? 5 smoesjes om het zaakje te verdoezelen

Oh shit! Je dacht er nog zo aan om geen ui en knoflook te eten voor je date. Vergeten. Dat brengt vaak de nodige winderigheid met zich mee. Beetje balen als je dan weer romantisch in de armen van je date of nieuwe liefde ligt. Hoewel het niet zo fijn is om scheetjes te moeten inhouden, is dat toch wel wat we vaak proberen. Moet jij per ongeluk toch scheetjes laten? Dat los je op deze manier op.

Het is al helemaal errûg als je bijna in slaap valt en ineens een scheetje laat. Zou je date het nou wel of niet hebben gehoord? Hopen op dat tweede. Anders zul je toch met een goede smoes moeten komen.

Scheetjes laten naast je date of nieuwe liefde

Hoewel we eigenlijk dit taboe willen doorbreken, willen we ook niet liggen en doen alsof we dit totaal niet gênant vinden. Dat vinden wij het namelijk wel en daarom helpen we iedereen die dat ook vindt.

1. Doe alsof de ander het was

Wie hem het eerst ruikt, heeft zijn kontje gebruikt. Jij laat dus mooi niet weten dat jij hem als eerst ruikt. Merkt je lover hem op? Kom dan meteen met deze goede quote en geef hem of haar lekker de schuld. Het zal je verbazen hoe snel mensen nog aan zichzelf kunnen gaan twijfelen.

2. Doe alsof het simpelweg niet is gebeurd

Negeer wat er is gebeurd. Doe alsof je van niks weet en hoop keihard dat je date ook niks heeft gehoord of geroken. Als de boel wordt doodgezwegen, word je in ieder geval ook niet als schuldige aangewezen.

3. Lach extreem hard

Je kunt er ook gewoon extreem hard overheen lachen. Wel handig als je dit tegelijkertijd met de scheet doet zodat je ‘m ook niet kan horen. Anders wordt het extra awkward en kunnen wij je ook niet helpen.

4. Trek het dekbed strak

Dit werkt alleen bij zachte stinkers en niet bij harde knallers. Trek het hele dekbed strak onder je oksels zodat de geur lekker blijft waar hij blijven moet en niet ontsnapt richting de neus van je liefje. Slim.

5. Afleiding werkt altijd

Werkt al het bovenstaande niet en blijf je maar scheetjes laten? Dan kun je altijd nog kiezen voor deze optie. Leid je lover af met wat anders. Wat dacht je van dirty talk (ha-ha)? Volgende keer geen ui en knoflook meer in je avondeten gooien.

Ondanks de scheetjes blijven jullie natuurlijk wel lekker samen slapen: 5 redenen waarom samen slapen met je lover goed is voor je mood.