Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 1 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom samen slapen met je lover goed is voor je mood

Er is niks fijner dan ‘s avonds in bed tegen je lover aankruipen. Als jullie altijd samen slapen kun je het je bijna niet meer voorstellen hoe het is om zonder elkaar te slapen. Koud en alleen. Nergens voor nodig natuurlijk zolang jij en je vriendje gelukkig samen zijn. En samen slapen is ook nog eens super goed voor je mood.

Kruip nog maar een keer lekker tegen je vriendje aan want hier zijn vijf redenen waarom samen slapen goed is voor je mood.

1. Gesprekken in bed

Als je ‘s avonds in bed kruipt met je vriend is het heerlijk om nog een tijdje te kletsen. Jullie kunnen nog gezellig de dag doornemen of het hebben over andere leuke dingen. Is toch een stuk fijner dan in stilte alleen in slaap vallen. Je kunt heerlijk naar zijn zwoele stem luisteren tot je in slaap valt.

2. Seks

Als jullie samen slapen hebben jullie ook wel eens seks: ‘s ochtends of ‘s avonds. Nou hoeven we je niet te vertellen dat dat goed is voor je mood maar dat doen we toch. Het is namelijk oprecht goed voor je mood en om even helemaal te ontspannen.

3. Wakker worden naast je liefje

Niets is fijner dan wakker worden naast de liefde van je leven. Als het licht in jullie slaapkamer naar binnen schijnt en je vriendje nog midden in zijn schoonheidsslaapje zit kun je uren naar hem kijken. Je krijgt een intens blij gevoel van binnen om elke dag naast hem wakker te worden en alleen al dat is reden voor een goede mood.

4. Nooit meer koude voeten

Oké misschien minder goed voor zijn mood, wel voor de jouwe. Jij kan je ijskoude voeten tegen hem aanduwen zodat je veel sneller warm wordt en als je ergens chagrijnig van wordt is het wel kou.

5. Knuffelen

Als je samen slaapt kunnen jullie fijn knuffelen. Op de bank lig je altijd net onhandig en in bed hebben jullie daar geen last van. Kruip lekker in zijn brede armen en je voelt je intens gelukkig.

Het is niet áltijd feest om samen te slapen trouwens maar ach.

Dit zijn de struggles van samen slapen met je lover