Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 3 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Heaven! Er bestaat een hondenhotel met alleen maar schattige teckels

Alle hondenliefhebbers verzamelen. En al helemaal als je fan bent van teckels. Want er is een plek op aarde waar je tranen van geluk gaat huilen. Een plek die je nooit, maar dan ook nooit meer wil verlaten. Vergeet het pug café dat in januari de deuren opent in Amsterdam. Als je van teckels houdt, dan is dit hondenhotel namelijk dé plek waar je je ogen uitkijkt.

Hondenhotel is de place to be

De hemel is niet ver weg. Helaas niet in Nederland, maar nét over de grens. Het hondenhotel vol teckels, genaamd Sausage Dog Hotel vind je namelijk in Hertfordshire in Engeland. Het idee is om je teckel daar te laten verblijven als je zelf bijvoorbeeld op vakantie gaat of in ieder geval niet thuis bent.

En het is echt letterlijk een hotel voor de honden. Het hotel heeft namelijk een mega grote tuin waar de viervoeters zich uit kunnen leven. Ook worden ze regelmatig uitgelaten op het strand en kunnen ze vriendjes worden met andere teckels. En als ze even willen uitrusten, kunnen ze dat doen in knusse en zachte manden.

Zo gaat het er deze week bijvoorbeeld aan toe:

Sausage Silliness in the Snow ❄️⛄️

Finally had some time to go through the clips, so here are the sausages having fun in the surprise snow we got just after Christmas ❄️⛄️ #snow

Geplaatst door Sausage Dog Hotel op maandag 1 januari 2018

En na al dat spelen moet er ook uitgerust worden natuurlijk:

Recovering from all that running around with their friends yesterday… #recharging

Geplaatst door Sausage Dog Hotel op zondag 31 december 2017

Heb je ooit iets gezien dat schattiger is dan deze kleine viervoeters bij elkaar? Ongelofelijk. Wij kunnen dit niveau van schattigheid bijna niet meer aan.

Op de website staat niet duidelijk vermeld of je het hotel ook kunt bezoeken als je geen eigen teckel hebt, maar met een lief mailtje kom je vast een heel eind. Het is in ieder geval het proberen waard.

Sausage Dog Hotel