Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 22 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Weekendtip: waan je in de sekswereld van Otis, Maeve, Eric en Aimee

Vanaf donderdag 21 september (gister dus!) is het vierde en laatste seizoen van Sex Education te zien op Netflix. De kans is groot dat jij al een afleveringetje hebt gezien en om helemaal in de Sex Ed-sferen te blijven hebben we een heel leuk weekendtipje voor je! Om het nieuwe seizoen te vieren organiseert Netflix een speciale ‘Climax Kermis’ in Utrecht.

Sex Education in Utrecht

Je kunt twee dagen lang een bezoekje brengen aan de zogeheten Climax Kermis, geheel gratis. De kermis staat vol met attracties gelinkt aan onze favoriete Sex Ed personages. Van Aimee’s befaamde cupcakes tot ‘Find the Jean-spot’ en een bezoekje aan de Otis & Maeve’s Sex Clinic… het kan er allemaal. Dus ben je fan van het programma en heb je dit weekend niks te doen? Nou, nu wel.

De Climax Kermis is geopend op vrijdag 22 september vanaf 13 uur en zaterdag 23 september vanaf 10 uur. De kermis is te vinden op het Jaarbeursplein in Utrecht en de toegang is gratis.

Over seizoen 4

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten.

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen.

Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Deze gezichten worden aan de Sex Education-cast toegevoegd voor seizoen 4