Emma Toussain
Emma Toussain Life 9 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Deze gezichten worden aan de Sex Education-cast toegevoegd voor seizoen 4

Goed nieuws én slecht nieuws.. Sex Education keert terug op Netflix voor het vierde seizoen. Maar dit is ook meteen de laatste, dat is wel heel verdrietig. Ook in deze grande finale worden er nieuwe gezichten aan de cast toegevoegd en wij stellen ze aan je voor.

Vanaf 21 september te zien!

Deze gezichten worden aan de Sex Education-cast toegevoegd voor seizoen 4

Natuurlijk zien we de oude bekende cast ook weer, zoals Emma Mackey en Asa Butterfield. Maar toch komen er nog een aantal personen bij en dit zijn ze.

Jodie Turner-Smith

Deze Britse actrice een bekend gezicht in showbizzland en met haar 37 jaar oud heeft ze al heel wat ervaring. Wie ze precies speelt is nog niet bekend.

Thaddea Graham

De Noord-Ierse actrice Thaddea zal zich ook bij de cast voegen. Ook over haar rol is nog niet zo veel bekend.

Marie Reuther

Ook doet er een Deense actrice mee, genaamd Marie Reuther. Ook zij is nog ‘onbekend’.

Dan Levy

Dan Levy speelt Mr Molloy, de Ivy League begeleider van Maeve. Maeve is hartstikke slim en mag daarom in Amerika studeren.

Het verhaal van seizoen 4

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten.

Zie hier! De eerste beelden van Sex Education seizoen 4