Redactie
Redactie Confession 9 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Veerle (27): ‘In de zomer kan ik het niet laten om vreemd te gaan’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Veerle (27): ‘In de zomer kan ik het niet laten om vreemd te gaan’

“Ik ben nu zo’n drie jaar samen met mijn partner. Ik vind hem hartstikke leuk en we hebben het ook goed samen, maar ik mis soms wel wat spanning. Helemaal in de zomermaanden, als het dus warm en broeierig wordt. Die warmte doet iets met me.. Ik heb een hoog libibo, dus het liefst zoen en seks ik elke dag en het zou ook wel meerdere keren kunnen. Ik kan die gevoelens niet zo goed stoppen en mijn partner heeft dat minder. Daarom ga ik er soms stiekem op uit, samen met een vriendin die hier vanaf weet. Dan gaan we uit en kan ik de hele avond staan zoenen met iemand. Soms ga ik ook wel eens met iemand mee naar huis, om vervolgens weer naast mijn vriend te kruipen. Ik ben er niet trots op, maar ik voel me daar wel goed bij. Maakt mij dat dan een slecht mens?”

Gezien door een goede kennis

“Laatst was ik in de stad en toen liep er iemand langs waar ik af en toe mee afspreek, maar niet echt tot mijn goede vrienden zou benoemen. Ze keek gek op, toen ik innig was met een andere man. Dat snap ik wel, maar zij schrok. Ze vroeg meteen of mijn vriend hier iets van af weet en of ik dat niet moet vertellen. Ik vertelde haar dat dit een privékwestie is en dat het haar niks aangaat, maar ben wel bang dat zij naar mijn vriend toestapt. Of dat ze het aan één van zijn vrienden vertelt. Ik wil hem niet kwijt, maar ik vind deze avontuurtjes ook veel te leuk.”