Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 24 jan 2018
Leestijd: 4 minuten

Met deze persoon heb je de beste seks, op basis van je sterrenbeeld

Met sommige mannen heb je onmiddellijk chemie. Soms zonder ook maar een volledige zin te hebben uitgewisseld. En met anderen klikt het misschien wel, maar is het tussen de lakens geen feestje. Als je wil weten ie je ideale sekspartner is op basis van je sterrenbeeld.

Ram

Als Ram vrouw ben jij niet bang om te zeggen wat je wil in bed. Je bent assertief en houdt er wel van om stevig te worden aangepakt. Je hebt een hekel aan emotionele spelletjes. Je vindt het heerlijk als mensen met je haar spelen.

Beste seks heb je met: Leeuw, Weegschaal.

Stier

Jij bent een sensueel type. Voorspel is heel belangrijk voor je. De aanrakingen vooraf, alles. Maar als je eenmaal in bed ligt, dan houd je er niet van om energie te verspillen. Dan wil je het liefst zo snel mogelijk beginnen met de daad. Ach, we geven je groot gelijk.

Beste seks heb je met: Schorpioen, Kreeft

Tweelingen

Tweelingen zijn niet vies van een potje seksen. En je houdt het graag spannend tussen de lakens. Nou ja, ook buiten de lakens, want je doet graag aan seks op vreemde plekken. Ook houd je wel van dirty talk.Beste seks he

b je met: Ram, Tweelingen

Kreeft

Jij vertrouwt op je intuïtie. En zo weet je ook of een man/vrouw de persoon is waar je het bed mee wil delen. Dat doe je namelijk niet zomaar, je duikt niet zomaar met iemand het bed in, waarvan je niet zeker weet of je hem wel leuk vindt.

Beste seks heb je met: Stier, Leeuw

Leeuw

Als Leeuw heb jij een grote seksdrive. Bij jou is het tussen de lakens pure chemie. Mensen vinden het altijd fijn met jou in bed en bovendien hebben ze lol, want jij bent niet alleen gepassioneerd maar ook gewoon heel leuk in bed.

Beste seks heb je met: Schorpioen, Ram

Maagd

Het mag dan lijken of jij heel kuis bent, maar in werkelijkheid kun jij echt een beest in bed zijn. Je vind massages heerlijk in bed. Dus zorg dat je een man/vrouw vindt, die daar een ster in is.

Beste seks heb je met: Weegschaal, Vissen

Weegschaal

Weegschaal wordt beschouwt als het sterrenbeeld met de beste smaak. En dat zie je ook terug in jouw voorkeur voor sekspartners. Jep, het oog wil ook wat bij jou. In bed draait het voorspel dan ook om visuele stimulatie – denk mooie lingerie – maar ook van dirty talk ben je niet vies. Of een lekker muziekje in de slaapkamer.

Beste seks heb je met: Ram, Leeuw

Schorpioen

Schorpioenen hebben de reputatie dat ze gepassioneerd zijn en een hoog libido hebben. Je houdt ook wel van een beetje drama in bed. En daarmee bedoelen we onder andere spelletjes met macht en controle. Ja, er schuilt best een beetje 50 shades in jou.

Beste seks heb je met: Stier, Leeuw

Boogschutter

Je bent charmant en attent in bed. Maar je verveelt je ook weer snel. Daarom houd je het graag spontaan in bed. Als je single bent, ben je een ongelooflijke flirt. Maar ook als je een relatie hebt, sta je eigenlijk altijd open voor nieuwe dingen.

Beste seks heb je met: Waterman, Tweelingen

Wat je sterrenbeeld zegt over hoelang je nog single blijft

Steenbok

Als Steenbok heb je een groot libido. En van de kleinste dingen kun jij al zin krijgen in een stomende vrijpartij. Je houdt er niet zo van om in het openbaar te zoenen en je affectie te tonen. Maar man, als je eenmaal uit het zicht bent van anderen, laat je je helemaal gaan.

Beste seks heb je met: Kreeft, Maagd

Waterman

Jij vindt het heerlijk om verleid te worden. Maar je houdt er niet van, om de macht volledig uit handen te geven. In bed gaat het je ook om een mentale klik. Als je niet met iemand kan kletsen is er ook geen seksuele chemie.

Beste seks heb je met: Boogschutter, Waterman

Vissen

Als Vis sta je er bekend om dat je met heel veel soorten mensen goed overweg kunt. En ook partners kun jij makkelijk voor je winnen. In bed ben je romantisch en sensueel. Je focust meer op het plezieren van de ander dan op je eigen genot. Dat mag je best wel eens omdraaien hoor.

Beste seks heb je met: Schorpioen, Weegschaal

Lees ook: Bewezen: Van slapen en seksen word je écht gelukkig