Omani McDaniels
Omani McDaniels Nieuws 8 apr 2016
Leestijd: 6 minuten

Seks op de werkvloer: ‘Damon is de leraar waar iedere vrouw van droomt’

Seks op de werkvloer is iets waar elke vrouw wel eens over heeft gefantaseerd. Wekelijks vertellen wij de verhalen van vrouwen die van deze fantasie werkelijkheid hebben gemaakt. Deze week is Elizabeth aan de ‘beurt’ en dit is haar verhaal: Elizabeth is een vijfentwintigjarige docente Frans aan de Hogeschool, waar ze nu twee jaar werkt. Ze is de jongste van haar team en draagt altijd net iets te strakke kleding en veel te hoge hakken, maar wel met trots. Ze vindt namelijk dat docent zijn niet gelijk staat aan truttige kleding.

Het was ook op haar werk dat ze Damon ontmoette. Een sexy, bebaarde man van rond de veertig, die hun team kwam versterken. De vonken sloegen over en dit is hun verhaal, verteld door Elizabeth:

“Het begon als een gewone werkdag. Ik was bijna te laat voor een les en rende met mijn kopje koffie naar het lokaal waar ik les ging geven. Mijn studenten zijn gewend om mij te zien rennen of eerder, om mij te horen rennen, want het geluid van mijn stiletto’s galmt altijd door de gangen.

Mijn studenten stonden voor de deur te wachten, zoals altijd. Ik bood m’n excuses aan en gooide de deur voor ze open toen iemand me op mijn schouder tikte. Toen ik me omdraaide zag ik hem. Wat een stuk. Volle baard, grote glimlach en die ogen. Oh, die verrukkelijke ogen.

Hij vroeg waar een lokaal was, omdat hij de weg nog niet goed kende. Ik zei dat hij een verdieping hoger moest zijn, toen stelde hij zichzelf nog even aan me voor. ‘Ik ben Damon trouwens’, zei hij, terwijl hij mijn hand schudde. ‘Elizabeth’. ‘Fijn je te ontmoeten Elizabeth. Nu dat we ons hebben voorgesteld kan ik dit wel tegen je zeggen’, zei hij. ‘Kun je wat tegen me zeggen?’, vroeg ik. Toen vertelde hij dat ik koffie op mijn blouse had gemorst. Ik kon wel door de grond zakken.

Er gingen een paar dagen voorbij voordat ik hem weer tegenkwam. Ik trok elke dag sinds onze ontmoeting mijn beste outfits aan, voor het geval ik hem zou zien. Ik was tot laat op school om wat examens na te kijken, toen Damon de docentenkamer kwam binnenlopen met een stapel papieren in zijn handen.

Hij kwam tegenover me zitten en vertelde over zijn vorige werk en het leven. We zaten zo lang te praten dat we waarschijnlijk als laatsten over waren in het gebouw. Van het nakijken is niets meer gekomen. Ik voelde me heel erg tot hem aangetrokken en hij denk ik ook tot mij. We waren zo lang aan het praten dat de conciërge ons kwam halen, omdat hij het gebouw ging afsluiten.

‘Misschien niet zo’n goed idee om samen na te kijken. Mijn stapel is niet kleiner geworden’, zei ik toen we buiten stonden. ‘Het was het waard’, zei hij. We leunden allebei naar voren om elkaar gedag te zeggen. Hij wilde voor een knuffel gaan en ik voor een kus op de wang, maar iets ging totaal mis waardoor ik hem op zijn kin kuste.

Ik kreeg een vuurrood hoofd, maar dat zag hij hopelijk niet, doordat het nacht was. Ik kon wel door de grond zakken, van schaamte. Hij liep lachend naar zijn auto.

Er volgden nog veel van zulke avonden, maar hij vroeg nooit om mijn nummer en stelde nooit voor elkaar buiten werk te zien. Dus trok ik mijn hotste jurkjes en hoogste hakken aan om naar werk te gaan. Niet heel anders dan hoe ik mij gewoonlijk kleedde, maar zonder ook maar een druppeltje koffie op mijn kleding. Ik wist zeker dat hij tot mij aangetrokken was, maar hij deed er niets mee.

Toen kwam de docentenborrel. Ik was al een paar glaasjes wijn verder, toen hij binnenkwam. We maakten oogcontact en ik werd super zenuwachtig. Ik had echt een zwak voor deze man. Om niet te gretig te lijken, wachtte ik een tijdje voordat ik naar hem toe liep. Ik bleef zijn naar volle lippen kijken, als hij praatte. Ik wilde voelen hoe zacht ze waren.

De borrel was aan het aflopen en de meeste van mijn collega’s gingen aangeschoten richting huis. Damon vertelde dat zijn tas nog op zijn bureau lag, dus stelde ik voor om met hem mee te lopen. Hij liep naar binnen en pakte zijn tas van zijn bureau. Ik bleef bij de deur staan en deed de deur dicht.
Hij vroeg wat ik aan het doen was. Toen trok ik mijn blouse uit en bleef ik naar hem kijken.

Even bleef het helemaal stil, hij bewoog niet en bleef maar naar me kijken. De wijntjes hielpen, maar ik begon me te schamen en bukte om mijn blouse van de grond te rapen. Hij zei dat ik het moest laten liggen. Hij liep naar me toe en ging vlak voor me staan.

Hij reikte achter mij en draaide de deur op slot. ‘Ik wilde een goede indruk maken, als nieuweling’, zei hij zachtjes in mijn oor. ‘Maar jij bent te lekker om ‘nee’ tegen te zeggen.’ Hij pakte me vast en zoende mij. Wat een zoen, ik voelde tintelingen door mijn hele lijf.

We liepen zoenend richting zijn bureau. Hij draaide me om en trok langzaam de rits van mijn kokerrok omlaag. Hij kuste mijn nek, terwijl hij mijn rok uittrok en tilde me op het bureau. Hij nam een stap naar achter om naar me te kijken. Ik was zo blij dat ik mijn meest sexy setje had aangetrokken. Hij vroeg of ik wel doorhad hoe knap ik ben.

Ik weet nooit hoe ik moet reageren op zulke complimenten van mensen die ik zó leuk vind. Ik grijnsde maar en trok hem dichterbij aan zijn broek, die ik vervolgens ontknoopte. Hij trok zijn trui uit en ik kuste zijn borsthaar. Hij pakte mijn bovenbenen vast, streelde ze en voelde zijn weg naar mijn slipje, die hij vervolgens uittrok. Ik wilde hem en ik kon zien dat hij mij ook wilde. Hij trok zijn boxer uit en ik zag hoe erg mij me wilde. Het was de beste seks van mijn leven.

Toen we klaar waren, kleedden we ons snel aan. Damon legde alles op het bureau weer recht en we liepen samen naar buiten. Hij liep mee naar mijn auto en keek diep in mijn ogen. Hij zei dat het verrassend, maar geweldig was. Ik glimlachte naar hem en wilde hem een kus geven, toen er een collega aan kwam lopen.

‘Damon’, zei hij en hij gaf Damon een hand. ‘Kunnen wij morgen van lokaal wisselen? Ik moet de beamer hebben voor mijn les.’
‘Geen probleem’, zei Damon.
‘Fantastisch gozer, fijne avond en tot morgen. Groetjes thuis aan je vrouw.’

Wegens privacy redenen zijn de namen van Elizabeth en Damon gefingeerd.

Beautify is altijd op zoek naar de meest juicy verhalen over seks op de werkvloer. Heb jij ook zo’n verhaal en wil je die graag met ons delen? Mail dan naar: [email protected]