Omani McDaniels
Omani McDaniels Love & Seks 10 apr 2016
Leestijd: 2 minuten

6 manieren om seksuele spanning met anderen je relatie niet te laten verpesten

Seksuele spanning is moeilijk te negeren. Als het er eenmaal is, dan is het erg afleidend. Je wilt je concentreren, maar je voelt diegene’s aanwezigheid. Tintelingen gaan door je heen, bij de kleinste aanrakingen. Dit kan een intens en heerlijk gevoel zijn, maar niet als je al in een relatie zit. Dan kan zo’n intense aantrekkingskracht fataal voor je relatie zijn. Voorkom dat de spanning niet de overhand neemt:

Geen geheimen hebben

Als je merkt dat er dingen zijn die je voor je lover verborgen houdt, heb je eigenlijk al een lijn overschreden. Praat met je lover over de aantrekkingskracht die je hebt voor iemand. Het is moeilijk om een affaire te beginnen als je open naar je lover bent geweest, omdat het geheimzinnige geen rol meer speelt.

Probeer meer diepe conversaties met je lover aan te gaan

Nieuwe mensen, waar je tot aangetrokken bent, zijn vooral interessant omdat ze nieuw zijn. Probeer nieuwe dieptes van je relatie te ontdekken en nieuwe kanten van je lover te leren kennen. Door de focus op hem te leggen, kun je jezelf afleiden van de nieuweling.

Ga leuke dingen doen

Als je een aantrekkingskracht naar een ander voelt is het soms verstandig om op avontuur te gaan met je geliefde. Zorg dat je het zo leuk mogelijk samen hebt, zo wek je weer vlindertjes op. Vestig al je aandacht op je lief met zoveel mogelijk één op één tijd.

Herinner jezelf aan je liefje

Als je merkt dat je je laat afleiden door de nieuwe vlam, is het verstandig om je aandacht op je lover te vestigen. Noem vijf dingen in je hoofd op, waarom je zo gek op je man bent. Doe dit elke keer dat je merkt dat je aan de nieuweling denkt.

Zorg dat je nooit alleen met hem bent

Als spanningen zo hoog lopen is het onverstandig om alleen met elkaar te zijn. Vertel het aan een vriendin of collega en zorg dat diegene voor buffer speelt. Je kan alleen de daad verrichten als je alleen bent. Zorg daarom dat er altijd anderen bij zijn.

Heb veel seks met je liefje

Zorg dat je lover weer de enige is waarover je fantaseert. Wees wild in de slaapkamer. Zoek grenzen op en ontdek nieuwe seksuele sensaties.

Seksuele spanning is niet iets waar je controle over kunt uitoefenen. Wat je ermee doet is wel aan jou. Door te bedenken waar je prioriteiten liggen en wat voor jouw relatie belangrijk is, kun je slechte beslissingen ontwijken. Wees sterk en probeer je focus te verleggen. Je relatie is je meer waard dan een betekenisloze fling.

LEES OOK: Waarom vechten voor je relatie juist een teken is van geweldige liefde