Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Love & Seks 6 jul 2023
Leestijd: 4 minuten

Tijd om je seksleven een beetje up te spicen? Dit zijn 25 spannende plekken om seks te hebben

Seks in bed is heel fijn en comfortabel, maar wat dacht je van plekken buiten je vertrouwde omgeving? De kick om betrapt te worden maakt het allemaal nog net een tikkeltje spannender (als je dat leuk vindt natuurlijk) en dat is soms net wat we nodig hebben. Zin om je seksleven een klein beetje up te spicen? Deze plekken zorgen geheid voor meer spanning én dit keer buiten de slaapkamer.

Wij hebben een lijstje met 25 alternatieve seksplekken voor je bedacht. Hoeveel kan jij er al afvinken?

1. Op het strand

Wie zei dat het strand alleen overdag te bezoeken was? Al kan je hier ook makkelijk overdag seks hebben als je een beetje een beschut duinpannetje opzoekt. Het enige nadeel, er komt ook zand op de plekken waar de zon niet schijnt.

2. In de bioscoop

Een echte klassieker, maar toch spannend. Tipje: zoek wel een beetje een rustige film uit, anders zijn jij en je lover straks nog degenen waar alle ogen op gericht zijn.

3. In een lift

Dit is een vluggertje, maar daarom juist een extra spannende plek om seks te hebben. Durf jij het aan?

4. Reuzenrad

Eerlijk is eerlijk, een reuzenrad gaat altijd veel langzamer dan je op voorhand dacht. Als je incognito wilt blijven is deze plek misschien beter voor wat handwerk, maar wie weet werkt de grond ook goed voor jullie.

5. Op een dak

Daken in steden zijn vaak plat en ook nog eens makkelijk te beklimmen. Het uitzicht maakt het stiekem ook best nog een beetje romantisch.

6. Het bed van je ouders

Misschien niet de meest spannende plek, maar je moet ergens beginnen. Wat is er nou mooier dan een potje vrijen in het bed waar je zelf bent gemaakt? Misschien ook een beetje weird maar ja.

7. In een bubbelbad

Een bubbelbad is best een spicy plekje om seks te hebben. Ga je voor een openbaar bubbelbad in een zwembad of toch in de tuin van je vrienden of familie? Er is in ieder geval een voordeel: door de bubbels zit je toch net iets meer beschut.

8. Balkon

Lekker in de buitenlucht, maar de kans om gespot te worden door je overburen is wel een beetje aanwezig.

9. Speeltuin

Al voelt deze plek erg illegaal, zijn er genoeg verstopplekjes om een beetje beschut seks te kunnen hebben.

10. In de trein

Hoe het precies zit met camera’s weten we eigenlijk niet. Wel zijn er ‘s avonds vaak genoeg rustige momenten en anders kan je altijd nog een poging wagen in de wc.

11. De sauna

Op deze plek kan het er aardig heet aan toe gaan!

12. In het huis van je beste vriend/ vriendin

Zoek een leuk plekje uit zouden we zeggen. Het aanrecht, de wasmachine of in een lege badkuip, wees creatief. Een goede afleidingsmanoeuvre voor je beste vriend/ vriendin kan ook niet ontbreken bij dit seksavontuurtje.

13. Een park

Tussen de bosjes en onder de sterrenhemel, klinkt als een romantische plek toch?

14. In de auto

Dit is dus best een veel voorkomende alternatieve seksplek en wij begrijpen wel waarom. Je hebt toch nog een klein beetje privacy en iets meer comfort dan op ergens op de grond. Zoek een mooi plekje uit om je auto te parkeren en let the sexy time begin.

15. Een kroegje/ club

Seks maakt hongerig, dus waarom niet in een wc van een kroeg of club? Samen uit de wc lopen kan alleen wel een tikkeltje ongemakkelijk zijn.

16. Op een boot

In een sloepje of op de pont, maak het zo spannend als je zelf wilt.

17. Op school/ de universiteit

Normaal ga je voor hele andere dingen naar deze plek toe. Maar de lesstof zal dit keer niet het enige zijn wat je partner tot zich neemt.

18. In een bedrijf

Wie zei dat dit het bedrijf moet zijn waar jij of je partner werkt? Een showroom bijvoorbeeld kan zijn werk ook goed doen.

19. Kleedkamer

Deze plek is officieel openbaar, maar eigenlijk ook best privé. Ideaal voor als je de eerste keer seks in het openbaar op een wat rustigere locatie wilt hebben.

20. Een stijger

Het voordeel van stijgers? Ze liggen romantisch aan het water en vaak achter geparkeerde auto’s of boten.

21. Het vliegtuig

Wie wil er nou niet bij de mile high club horen? De wc is misschien een risky optie, want de kans is aanwezig dat er een rij staat wanneer je net naar buiten wilt gaan. Toch is onopvallend seks hebben in het vliegtuig geen uitgesloten mogelijkheid. Want wie zei dat vingerwerk niet onder seks viel? Tip: doe het wel een beetje stiekem onder een dekentje of iets dergelijks.

22. Op het terras

Wederom, een dekentje maakt heel veel mogelijk. Vaak hebben restaurantjes dit zelfs al klaarliggen.

23. In het trappenhuis

Net voordat je weggaat bij je vrienden of familie of net voordat je aankomt, kun je het best nog even spannend maken in het trappenhuis.

24. In een tent

Je moet toch iets als je op een camping staat.

25. Op je sportclub

Je hebt vast weleens in een film gezien, hoe studenten met elkaar zoenen of vrijen onder een voetbaltribune. Is deze niet aanwezig? De dug-out kan ook best leuk zijn. Misschien is deze plek wel iets handiger tijdens de nachtelijke uurtjes als het donker is en er ook niet een heel voetbalteam op de achtergrond aanwezig is.

Deze 17 ‘Never Have I Ever’-vragen onthullen hoe ervaren jij bent in bed