Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Seks 15 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Seks in de auto lastig? Met deze vijf seksstandjes lig jij regelmatig in de auto te krikken

Seks in de auto kan mega spannend en sexy zijn, maar zo’n kleine ruimte is soms ook erg onhandig. Met ietwat ogemakkelijke standjes en uitstekende voorwerpen kan het een tikkeltje awkward zijn. Alles wat je echt nodig hebt om het leuk en spannend te maken zijn een paar autovriendelijke seksposities. Een ruime achterbak en een beetje privacy is natuurlijk ook geen overbodige luxe.

Volgens een onderzoek van Vice begon seks in de auto in de jaren 70 aan populariteit af te nemen. Maar daar brengen wij verandering in met deze vijf seksstandjes voor in de auto van seksuoloog Dr. Jess O’Reilly.

Seks in de auto

Openbaar, spannend én je kunt het overal doen.. seks in de auto klinkt als een droom. Het is toch vaak wat ingewikkeld, maar met de volgende standjes zeker niet meer.

Missionaris

Oud maar vertrouwd, is missionaris. Misschien begint die in de slaapkamer wat saai te worden, maar in de auto is die dat zeker niet. Door de kleine ruimte is dit namelijk veel intiemer. Een goede manier om missionaris in de auto te doen is als jij (als onderste) je voeten richting het dak laat wijzen. Zo kan degene bovenop met zijn knieën op de stoel zitten.

Een standje die hier erg op lijkt is de ‘butt lift’, die ook wel de ‘enkels als oorbellen’ wordt genoemd en laatst helemaal viral ging op TikTok. De bedoeling hierbij is dat de vrouw op haar rug ligt met haar benen in de nek van haar partner. Dit seksstandje lijdt ook nog eens tot diepere penetratie.

Lepeltje lepeltje

Ga op de achterbank liggen met jullie hoofden richting de voorruit. Laat je partner achter je liggen zodat hij je vanaf achter kan penetreren. De achterbank kan misschien wel wat klein zijn, dus pas op dat je er niet vanaf valt. Maar ook hiervoor hebben wij een tip: hou gewoon je handen tegen de achterkant van de `bestuurdersstoel.

Cowgirl

Dit is waarschijnlijk een van de makkelijkste seksstandjes om in de auto te doen. Laat de penetrerende partner comfortabel liggen op de achterbank, de ander knielt hier bovenop met het gezicht naar elkaar toe. Goed nieuws want bij dit standje kan je je makkelijke omdraaien om over te gaan op de ‘reverse cowgirl’. Deze positie werkt het beste op de middelste achterbank. Zo kan de berijder zich vasthouden aan de voorstoelen en is er wat meer beenruimte. Niet alleen degene bovenop, maar ook degene onderop kan in actie komen omdat er genoeg ruimte is om de heupen op te tillen. Verander af en toe je hoek om verschillende punten van druk en stimulatie te ervaren.

Doggy

Doggy style is een perfecte sekspositie voor op de achterbank. Om in deze positie te komen, gaat de ontvangende partner op de buik liggen en laat je de penetrerende partner van achteren binnenkomen. U kunt dit uitproberen op de achterbank, boven de middenconsole of zelfs op een achterover leunende voorstoel met de gewenste hoek.

The top hug

Net even anders dan de cowgirl is de ‘top hug’. Hierbij is het het makkelijste als de penetrerende partner op de bijrijderstoel zit en de ander bovenop. Zo zit je allebei rechtop en zit de bovenste persoon in een soort squat positie. Wat dit standje extra intiem maakt is dat je elkaar constant kunt aankijken en mega dicht op elkaar zit. Als je moe wordt van het werk, kan je partner je helpen door je op en neer te stuiteren.

5x zo word je een pro in het standje cowgirl