Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 7 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

5x zo word je een pro in het standje cowgirl

De cowgirl kennen we allemaal wel. Je voelt je als vrouw natuurlijk lekker in charge als jij bovenop zit tijdens de seks, maar je kunt meer met dit standje dan je denkt. Wij geven je 5 tips om dit standje nog spannender te maken met je partner.

Enne, practice makes perfect. Dan weet je dat vast 😉

Hoe word je een pro in cowgirl

Je kent waarschijnlijk de standaard versie van de cowgirl wel. De vrouw zit boven op haar partner met haar knieën langs hem/haar heen op het bed. Maar wat nou als we je vertellen dat dat niet de enige fijne manier is om dit standje uit te oefenen? Met deze 5 tips ben jij binnen no-time een pro in de cowgirl en maak je je lover helemaal gek.

1. Knieën omhoog

En nee, we bedoelen in dit geval niet jij maar je partner. Terwijl jij bovenop zit doet je partner zijn/haar knieën omhoog. Dit zorgt voor wat meer steun voor jou waardoor je verder achterover kan leunen en fijner zit.

2. Squaten

In plaats van met je benen langs je partner op het bed, kun je ook squatend boven op je partner gaan zitten. Dit vraagt wat meer spierkracht, maar zorgt wel voor meer diepte, if you know what we mean. Vraag je partner om je te helpen met je evenwicht als je het lastig vindt. Enne, hoe meer je oefent, hoe makkelijker het gaat. Dus je hebt een excuus om je lover extra vaak naar de slaapkamer te slepen.

3.  Reverse cowgirl

Dit standje is precies wat de naam al zegt: de cowgirl maar dan andersom. Je zit in dit geval dus met je rug naar je partners gezicht en kijkt naar zijn benen. Ook dit standje zorgt weer voor wat extra diepte, maar het fijne is dat jij on top meer controle hebt over hoe diep. Geen pijnlijke situaties dus.

4. Gebruik speeltjes

Dit is iets wat je waarschijnlijk het beste kunt doen als je partner en jij al langere tijd samen zijn en toe zijn aan wat nieuws. Er zijn veel verschillende speeltjes speciaal voor de clitoris, en laat dat net een plek zijn waar je partner goed bij kan als jij bovenop zit. Of gebruik bijvoorbeeld handboeien om je lover vast te binden aan het bed (met toestemming ofcourse).

5. Be confident!

Veel vrouwen vinden het eng om bovenop te zitten tijdens de seks of het maakt ze onzeker. Dat is nergens voor nodig. Je lief vindt jou mooi om wie je bent en daar mag je trots op zijn. Niets is sexyer dan een vrouw die vol zelfvertrouwen geniet van de seks. Just go for it!

Meer over seks