Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 8 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

Je horoscoop liegt nooit: lees jouw weekhoroscoop van week 6

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 6

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Waterman

Er zijn verrassende dingen op komst, vooral in de liefde. Een persoon, die je al lang kent, speelt een grote rol in deze. Jij zult je afvragen waarom dit niet eerder kon. Je zat er met je neus al die tijd al bovenop en je zag het maar niet.

2. Vissen

Je ontdekt deze week nieuwe belangstellingen bij jezelf. Je kijkt veel om je heen en dat verruimt je blikveld. Zorg ervoor dat je partner, als je die hebt, meegroeit. Praat over jouw nieuwe inzichten, zodat er geen misverstanden ontstaan.

3. Ram

Het is deze week aan jou om die lieve persoon een fijne tijd te bezorgen. Maak er echt iets onvergetelijks van. Hij of zij is het waard. Als dank krijg jij er in ieder geval een vriend(in) bij. En je zult er zelf ook veel plezier aan beleven.

4. Stier

Jij wordt door een vreemde onverwacht op nieuwe aspecten in je leven gewezen. Dat verandert het inzicht dat je had totaal. Je weet opeens weer wat het was wat je eigenlijk altijd al wilde. Doe iets met deze mooie en plotselinge ontdekking.

5. Tweelingen

Jij bent erg enthousiast over plannen die je deze week te zien krijgt. Probeer echter wel realistisch te blijven. De onzekerheid die nog bestaat mag je niet verwaarlozen. De teleurstelling zal immens zijn als de plannen niet haalbaar zijn.

6. Kreeft

Jij krijgt deze week veel sympathie en liefde van je geliefden, zonder dat jij er voor je gevoel iets bijzonders voor hebt gedaan. Dat is nog eens even een meevaller. Geniet er van, je zult het op de een of andere manier toch wel verdiend hebben.

7. Leeuw

De sleur van alle dag trekt jou en je omgeving deze week mee naar beneden. Ben jij juist niet degene die in staat is de sleur te doorbreken? Vooruit, bedenk iets origineels en amuseer de club eens lekker. Die verandering van sleur zal iedereen goed doen.

8. Maagd

Je kunt rustig voor je mening uitkomen, jouw mening is immers niet beter of slechter dan die van ieder ander. Dus kom open en eerlijk met je mening naar voren. Je zult zien dat je zelfvertrouwen groeit, als men enthousiast reageert.

9. Weegschaal

Deze week twijfel je waarschijnlijk aan alles wat je doet. Dat is niet goed voor je eigenwaarde. Neem de tijd. Heroverweeg je activiteiten. Schrap enkele zaken van je lijstje. Dat is niet erg, zo kun je immers betere kwaliteit leveren.

10. Schorpioen

Accepteer deze week dat ook jij je grenzen hebt. Het is belangrijk dat je kunt bepalen waar die grenzen liggen. En ga daar dan ook niet overheen. Als dat lukt dan ga jij vanaf deze week een stralende toekomst tegemoet.

11. Boogschutter

Je weet deze week precies wat je wilt. Daar moet je dan ook gebruik van maken. Laat je niet op andere gedachten brengen. Blijf standvastig op je standpunt staan en doe het nou eens precies zoals je het wilt. Dat zal je enorm veel zelfvertrouwen geven.

12. Steenbok

Veranderingen in je leven dwingen je deze week belangrijke beslissingen te nemen. Zorg ervoor dat je emotionele rust hebt. Zo kun je op een constructieve en positieve naar de toekomst kijken. Slechts dan neem je de juiste beslissingen.

Wist je trouwens wel dat het op 11 februari de nieuwe maan is? En dat dát het moment is om doelen te stellen?