Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 15 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

OMG: Kody uit ‘Sister Wives’ onthult zijn échte baan

Je kent de serie Sister Wives waarschijnlijk wel. De productie volgt al 17 seizoenen lang een polyamoreus gezin woonachtig in Utah, een staat in Amerika. Kody Brown is de man des huizes en hij woonde daar lange tijd met zijn 4 vrouwen en kinderen. Inmiddels valt zijn gezin een klein beetje uit elkaar, want hij is momenteel alleen nog samen met zijn vierde vrouw Robyn. Hij is al 13 jaar te zien op tv, maar het is niet echt duidelijk of hij ander werk heeft. Zelfs zijn eigen kinderen, alle 18, hebben eigenlijk geen idee wat hij precies doet. Of toch wel..

Kody Brown en zijn mysterieuze baan

Zijn 21-jarige dochter Gwendlyn post regelmatig video’s op YouTube en in één van haar video’s geeft ze aan dat zij dus eigenlijk ook niet zo goed weet wat haar vader doet. Gwendlyn maakt recaps van de afleveringen van Sister Wives (eerlijk, dat is grappig ) en in één van deze afleveringen roept vader Kody tegen haar moeder Christine dat hij geen tijd heeft op op te ruimen omdat hij nog werk te doen heeft. Maar.. wat dan?!

Op z’n Amerikaans

Toch weten kijkers wel beter. Tijdens een vragenrondje aan de YouTuber vraagt iemand waarom haar vader verbergt dat hij in de wapenindustrie werkt. En ja hoor.. daar komt toch wat meer informatie naar voren, zo is te lezen op RTL Boulevard. “Van wat ik heb gezien vertelt hij dat hij heeft geïnvesteerd in dingen. Ik denk dat hij zich gewoon niet comfortabel voelt om te vertellen dat hij in de wapenindustrie werkt omdat dit politiek gezien gevoelig ligt. Terwijl het volgens mij duidelijk is dat hij conservatief is, praat hij hier liever niet openlijk over.” Aha! In de wapenindustrie dus.

Sun is shining – De beste lippenbalsems met SPF op een rij