Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

De erotische massagekaars is (letterlijk) hot, maar wat is het precies?

Dat een erotische massage in de slaapkamer zéér opwindend kan zijn, dat hoef je ons niet te vertellen. Een beetje olie maakt het nog tien keer spannender, maar wist je dat er ook zoiets bestaat als een massagekaars? Geen zorgen, je hoeft je hier niet onder te dompelen in kaarsvet. Dat mag natuurlijk ook, als je daar into bent. Maar een massagekaars is iets anders, je kunt het namelijk oprecht gebruiken tijdens een ontspannende massage. Wij vertellen je er alles over.

Wat is een massagekaars?

Als je gaat voor een romantische sfeer in de slaapkamer, dan staan er waarschijnlijk óók kaarsen in de kamer. Maar wist je dat er speciale kaarsen zijn die je kunt gebruiken tijdens de massage? En dan niet als tool, maar om iemand mee in te smeren? Nou, het is heus.

De kaars is gemaakt van speciale wax en dit kan jij dus weer gebruiken als warme massage olie. Als je de kaars aansteekt, zal de wax langzaamaan smelten en dat kan jij dan weer gebruiken. De wax plakt niet en zal ook niet snel uitharden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over uitgehard kaarsvet op je lichaam. Zo’n kaars heeft vaak ook een zwoele geur, sowieso al lekker dus.

Ben je geïnteresseerd? Wij zetten de beste massagekaarsen voor je op een rij.

Câlin massagekaars

Ze zien er nog leuk uit ook, toch?

Exotiq Massagekaars Violet Rose

Verras je partner met dit nieuwe idee.. wedden dat hij of zij hier blij van wordt?

Lovegel – Massage kaars

En nog een laatste..

3 belangrijke redenen waarom voorspel nooit in de slaapkamer zou moeten beginnen