Emma Toussain
Emma Toussain Food 16 feb 2023
Leestijd: 1 minuut

Fun fact: zó groot is de XXL-frikandel echt

Wij steken onze liefde voor de frikandel niet onder stoelen of banken, dat moge duidelijk zijn. Deze gefrituurde snack heeft een speciaal plekje in ons hart en we waren dan ook ontzettend blij toen we hoorden dat er een XXL-variant is. Maarrrrrehhh.. hoe groot is die nou eigenlijk?

XXL-frikandel

Een frikandel speciaal, eentje met curry óf toch gewoon een normale.. ze zijn allemaal lekker. Hoe leuk is het dat je nu dus ook grote versies kan kopen?! En nog belangrijker.. opeten? Wij vinden dit één groot feest, maar we willen eigenlijk wel weten hoe groot dat ding nou eigenlijk is en we kunnen ons voorstellen dat jullie dat ook wel willen weten. Nou.. komt ‘ie dan: de XXL-frikandel is 35cm en weegt 250 gram, daarmee is ‘ie bijna twee keer zo groot als een standaard frikandel. YUM!

Moet jij je omgeving nog overtuigen over de status van de frikandel? Jij begrijpt er niks van dat mensen in de rij staan voor een kroket (of nog erger een groentekroket). Nee, nee, jou niet gezien. Jij gaat forever voor de frikandel, en da’s maar goed ook. Het maakt jou een gelukkiger mens. Waarom? Dat leggen we je piekfijn uit.

Waarom mensen die altijd een bamischijf kiezen in de snackbar zo bijzonder zijn