Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 18 sep 2020
Leestijd: 3 minuten

7 x voedsel dat je perfect kunt gebruiken in bed tijdens jullie sexy time

Bekend met het fenomeen Afrodisiaca? Eten dat stofjes bevat om de sekslust te stimuleren. Dit kan zich voordoen in het voedsel zelf maar ook op psychologisch vlak. Zo associëren veel mensen een banaan met het mannelijk geslachtsdeel en kan dit ze zelfs opwinden als iemand een banaan eet in het openbaar. Welke voedselproducten neem jij het liefst mee naar de bedstee?

Voedsel is uitermate geschikt om mee te nemen naar bed als jij en je partner sexy time gaan hebben. Zo zijn er voldoende vloeibare producten die je van elkaar af kunt likken, maar is er ook voedsel waar je sekslust door kan worden opgewekt.

Producten die je sekslust opwekken

Doe eens gek, neem eten mee naar de slaapkamer. Daar kun je namelijk van alles mee *knipoog*.

Psst, sla dit artikel op voor later – via Pinterest.

1. Met stip op nummer één: chocolade

Als iets nét zo lekker is als klaarkomen, is dat wel chocolade. Daar zullen in ieder geval veel vrouwen het mee eens zijn. Met chocolade kun je dan ook van alles. Vloeibare chocolade lik je namelijk van elkaar af, een reep chocolade geeft jou een intens geluksgevoel waardoor de avond met je bedpartner nóg waanzinniger wordt. Zoveel geluksstofjes heb je nog nooit in je lijf gehad.

2. Aardbeien

Aardbeien zijn niet alleen lekker en zoet, je kunt dit ook heerlijk combineren met chocolade. Daarnaast is dit het perfecte fruit om – sensueel – aan je partner te voeren. Als dat niet sekslust opwekkend werkt, weten wij het ook niet meer.

3. Oesters

Feit of fabel: hoe dan ook kunnen oesters niet ontbreken in de slaapkamer. Veel onderzoeken stellen dat oesters zorgen voor een verhoogd libido. De vrouw zou door het eten van dit product sneller nat worden en bij mannen wordt de productie van testosteron flink opgevoerd.

4. Bananen

Een banaan is bij uitstek het product dat veel mensen associëren met het mannelijk geslachtsdeel. Daarnaast zit er het Bromelia enzym in waardoor het libido van de man zou worden verhoogd. P.S. je kan hem natuurlijk ook laten zien wat jij kan met een banaan *wink*.

Nu we toch bezig zijn. Heb jij deze ondeugende en tikkeltje kinky spelletjes al weleens geprobeerd in de slaapkamer?

5. IJsklontjes

Niet mega voedzaam, wel heel fijn om je partner mee te bevredigen. Stop een ijsklontje in je mond en plaag de ander door zijn of haar erogene zones op te zoeken met dit ijsklontje in je mond. Kippenvel om de goede redenen.

6. Vijgen

Vijgen worden – in tegenstelling tot bananen – geassocieerd met het vrouwelijk geslachtsdeel. Hoewel Adam en Eva hun geslachtsdeel hiermee liever bedekken, zien wij het meer voor ons dat we deze naakt en wel opeten met onze partner in bed. Gewoon omdat het zo heerlijk zoet en sappig is.

7. Honing

Nog een product dat je prima kunt gebruiken tijdens jullie sexy time is honing. Dit vloeibare en plakkerige product is namelijk mierzoet en kun je van de ander aflikken. Let wel op dat het geen wax-bedoeling wordt.

Wist je trouwens dat honing Borium bevat? Een mineraal dat de functie van het vrouwelijk seks hormoon verbetert. Oelala.