Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Sterrenbeelden 18 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit seksstandje moet je dit deze week proberen op basis van je sterrenbeeld

Veel weekenden van je partner en jou draaien om samen op een leuke date gaan, apart met vrienden een avondje stappen en samen op de bankhangen. Dit weekend kunnen je het eens helemaal anders doen. Blijf lekker een avondje thuis en ga in bed liggen om deze nieuwe seksstandjes uit te proberen tussen de lakens.

Dit seksstandje moet je dit weekend proberen volgens je sterrenbeeld.

Seksstandjes

Als je partner en jij beide een ander sterrenbeeld hebben, dan kan je twee seksstandjes proberen. Het proberen van deze seksstandjes kan ervoor zorgen dat jullie een nieuwe favoriet hebben of dat jullie veel lachen, omdat sommige standjes wat ingewikkeld kunnen zijn. Hoe dan ook, plezier gegarandeerd.

Ram: Face Sitting

Een Ram houdt van vuur en energie, als het om seks gaat neemt een Ram graag de leiding. Daarom is de face-sitting positie het standje wat jij dit weekend moet uitproberen. Je partner ligt plat op zijn/haar rug en jij gaat met je vagina op zijn mond zitten of kies ervoor om boven zijn mond te gaan hangen.

Theeverygirl

Stier: Lepeltje-lepeltje

Een Stier houdt van rust en van in het moment zijn. Spooning zal voor rustige, romantische en intieme seks zorgen. Precies wat een Stier dit weekend nodig heeft.

Theverygirl

Tweelingen: De octopus

Omdat een Tweelingen nieuwsgierig is, willen ze graag steeds nieuwe standjes uitproberen. Ook vinden ze speelse seks leuk, the octopus is dus het proberen waard dit weekend.

Theeverygirl

Kreeft: Onder de douche

Kreeft is comfortabel in en rond water, daarom is seks onder de douche hét seksstandje voor Kreeft om dit weekend te proberen. In bad kan ook!

Theverygirl

Leeuw: Cowgirl

Leeuwen vinden het leuk om hun vurigheid te laten zien en als je de (bed)partner bent van een Leeuw, wil je hen juist laten schitteren. Het Cowgirl seksstandje is een positie waar de Leeuw zijn vurigheid goed kan laten zien.

Theeverygirl

Maagd: Staande draak

Een Maagd is perfectionistisch en vindt het fijn als het op haar of zijn manier gaat. Bij de Standing Dragon kan de Maagd de snelheid en beweging reguleren. Of ze nou de persoon is die staat of op het bed steunt.

Theeverygirl

Weegschaal: Zijwaarts 69

Weegschalen willen dat de mensen om zich heen zich altijd gehoord en gezien voelen. Zo ook in de slaapkamer. De Sideways 69 laat je (bed)partner zich echt gezien voelen.

Theeverygirl

Schorpioen seksstandje: De giraf

Voor een Schorpioen is een kinky seksstandje dit weekend een goed idee. Bij de giraf geeft je partner orale seks terwijl hij/zij op het bed op zijn of haar rug ligt met zijn/haar hoofd over de rand.

Theeverygirl

Boogschutter: Staand seksstandje

De Boogschutter is avontuurlijk en kan niet te lang op één plek blijven. Zo ook niet in de slaapkamer. Het staande seksstandje beperkt je niet tot alleen de slaapkamer.

Theverygirl

Steenbok: De Chairman

In de slaapkamer heeft een Steenbok meestal veel uithoudingsvermogen en heeft hij graag de touwtjes in handen. De Chairman kan je dit weekend dus goed uitproberen. Bij dit standje kan jij de de snelheid en hoek bepalen.

Theverygirl

Waterman: De boterkarner seksstandje

De Waterman gaat tegen de stroom in en wil alles altijd net even iets anders doen. De boterkarner is een standje dat daarom voor de Waterman het proberen waard is. Het is een ingewikkelde, maar leuk om dit weekend uit te vogelen.

Theverygirl

Vissen: De Yab-Yum

Vissen is romantisch en houdt van intimiteit. Daarom moet hij het Yab-Yum standje dit weekend proberen. Het contact wat je met dit standje hebt is intiem en je kan elkaar aankijken, wat het romantisch maakt.

Theverygirl

Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven