Audrey Garot
Audrey Garot Reality 17 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rodanya Kelsey deelt vervelend nieuws over haar zwangerschap op Instagram

Rodanya Kelsey heeft een heftig jaar achter de rug en wat is er veel gebeurd. Zo is ze bevallen van haar dochtertje Feyla en kreeg ze een relatie met Giovanny. Samen met Giovanny werd ze zwanger van een tweeling, maar tijdens haar zwangerschap kreeg ze het slechte nieuws te horen dat haar huis was afgebrand. En als dat nog niet genoeg was, maakt de realityster nóg meer vervelend nieuws bekend op haar Instagram.

Het lijkt maar niet op te houden met het slechte nieuws.

Update over de zwangerschap

Op Instagram deelt Rodanya een foto van haar samen met haar zoontje. In de caption geeft zij een update over de zwangerschap. Zo vertelt ze: “Denk je dat alles goed gaat en ga je even ‘voor de zekerheid’ langs voor een ctg omdat de harde buiken iets te heftig waren.. Word je opgenomen omdat de kans op een ‘vroeggeboorte’ vrij hoog is en ze misschien elk moment kunnen komen met 30 weekjes al. 😕” Ohneee…

Rodanya ligt dus al een paar dagen in het ziekenhuis, maar ze vertelt dat ze gelukkig wel in goede handen is: “Nja we zijn gelukkig al een paar dagen in goede handen en we doen wat we kunnen doen voor de kleintjes. Helaas niet de start en de rust die ik hoopte te hebben maar goed.. Hopelijk mogen we zsm weer naar huis en thuis de bevalling in alle rust afwachten en dan ben ik ook weer met m’n kleine draakjes die ik enorm moet missen nu.”

Tweeling

Rodanya is dus samen met haar vriend Giovanni in verwachting van een tweeling. Bij de gender reveal maakte het koppel al bekend dat ze een jongen én een meisje krijgen. Hoe leuk! Ook vertelde Rodanya twee weken geleden dat ze al de laatste weken van de zwangerschap aan het aftellen was. Ze had toen al het vermoeden dat de tweeling het niet ging volhouden tot de 38 weken en nu blijkt toch dat de realityster dat goed heeft ingeschat. Mommy knows best! Hopelijk mag Rodanya weer snel naar huis en laat de tweeling nog even op zich wachten.

Lief: YouTuber Manon Tilstra ten huwelijk gevraagd door grote liefde Dwayne