Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 8 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Dear Santa, define naughty want deze seksstandjes willen we vanavond nog onder de douche uitproberen

Een beetje naughty tussen de lakens mag natuurlijk wel. Ontdek jij ook graag andere plekken in huis waar jij en je partner seks kunnen hebben? Dan is de badkamer ongetwijfeld jullie nummer één. Onder de douche kun je namelijk behoorlijk wat seksstandjes uitoefenen en wij hebben onze een aantal fijne standjes op een rij gezet.

Seks onder de douche gaat nooit gepaard zonder risico’s. Je kunt lelijk uitglijden en dat zorgt niet alleen voor de nodige blauwe plekken, het kan ook nogal ongemakkelijk zijn. Probeer daarom deze vier seksstandjes eerst maar eens uit. Kan haast niet verkeerd gaan.

Seksstandjes voor onder de douche

Sommige sekstandjes voor onder de douche zijn wel echt next level. Maar oefening baart kunst dus ook jij en je lief kunnen samen voor sexy time gaan onder de douche.

1. Met één opgetrokken been

Dit is absoluut een van de makkelijkste seksstandjes voor onder de douche. Ga recht tegenover je partner staan en laat hem één been vasthouden. Deze klem je om zijn heup. Dit standje is ook nog eens goed voor diepe penetratie. Krijg je kramp in je been of wordt het te zwaar? Wissel dan van been.

2. Doggystyle seksstandjes

Doggystyle kun je ook prima staand uitvoeren. Buig voorover en zet eventueel je handen tegen de wand. Daardoor kun je iets stabieler blijven staan en voorkom je ongelukjes. Hoe dieper jij vooroverbuigt, hoe dieper hij in je kan komen.

3. Man performing squat

Dit is een pittige voor de man. Ga in sumo-squat positie staan zodat de man wat lager zit dan de vrouw. Zet één been over hem heen. Je kunt nu als het ware (weliswaar schuin) op hem zitten. Let wel: waarschijnlijk houdt hij het niet heel lang vol want er komt behoorlijk wat spanning op zijn bovenbeenspieren te staan.

Doe dit ook nog eens in de ochtend en je dag kan niet meer stuk: Waarom ochtendseks veel beter is om je dag mee te beginnen dan met een kop koffie

4. Laat je optillen

En wel door je partner. Klem je als een aapje om zijn middel et voilà. Niet heel makkelijk. Tip: laat hem jou tegen de wand aandrukken zodat jullie beiden wat meer grip hebben. Welke seksstandjes proberen jullie vanavond nog onder de douche *wink*?