Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 9 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

4 x dingen die hij hartstikke lekker vindt tijdens het aftrekken

Wil jij je lover of fuckbuddy verrassen in de bedstee met je beste aftrek-skills? Search no longer, wij hebben alles wat hij lekker vindt tijdens het aftrekken voor je op een rij gezet. Van dirty talk tot verschillende technieken. We got you girl!

Net zoals jij ervan kan genieten dat hij jou vingert, vind jij het natuurlijk ook leuk om hem te verwennen. Daar wil je dan ook graag je uiterste best voor doen. Check deze tips en hij zal in de zevende hemel zweven.

Dingen die hij lekker vindt tijdens het aftrekken

Geen blowjob maar good job. Na het lezen van deze tips kan jij aftrekken als de beste. Deze vier dingen vindt hij namelijk hartstikke fijn.

1. Maak je handen nat

Tegen hun vriendin zelf zullen ze het niet zo snel zeggen maar bij hun vrienden klagen ze steen en been over droge handen. Mannen zijn daar over het algemeen echt geen fan van. Maak daarom altijd je handen een beetje nat met wat spuug of glijmiddel. Kan hij er veel meer van genieten. Voelt veel soepeler toch?

2. Praat tegen hem

Als je geen fan bent van dirty talk, is dat natuurlijk best even wennen. Geloof ons, je seksleven kan er ook op vooruitgaan (en daarmee bedoelen we uiteraard ook voor jou). Vraag aan hem tijdens het aftrekken of hij het lekker vindt. Zo ontdek je ook nog eens steeds beter wat hij precies wel en niet lekker vindt. Uiteraard hoef je het niet te vragen, je kunt ook zeggen dat je weet dat hij dit lekker vindt. Damn girl.

Kan hij nog wel wat extra tips gebruiken? 4 manieren om je partner te hinten dat hij ‘the right spot’ niet kan vinden

3. Vergeet zijn ballen niet

De ballen van een man zijn behoorlijk gevoelig en daardoor kunnen mannen er enorm veel plezier aan beleven als deze ook worden gestimuleerd. Zo kun je met een hand aftrekken en met de andere hand met zijn ballen spelen.

4. Pas verschillende technieken toe

Aftrekken kan op heel veel verschillende manieren. Belangrijkste om te onthouden: dit hoeft niet alleen maar op en neer te gaan. Pas daarom verschillende technieken toe. Je vindt het zelf waarschijnlijk ook lekker als hij verschillende dingen bij jou probeert. Kijk goed hoe hij erop reageert, na een aantal technieken weet jij echt wel welke hij de lekkerste vindt.