Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Sex/Life seizoen 2 is bevestigd en dit is alles wat we erover weten

Het is officieel: Sex/Life krijgt een tweede seizoen. Hoe goed klinkt dat? Maar wat is er al bekend over seizoen 2? Het eerste seizoen eindigde met Billie die naar buiten rende om Brad te vertellen dat ze graag met hem naar bed wilde, maar haar man niet gaat verlaten. Hoe zal dit verder gaan?

Sex/Life: seizoen 2

Sex/Life was erg populair op Netflix en heeft een aantal weken in de top 3 gestaan. Het was dan ook te verwachten dat er snel een aankondiging voor seizoen 2 zou komen. Here it is! Op Twitter plaatste Netflix een video waarin te zien is dat 67 miljoen huishoudens het eerste seizoen hebben gekeken. Daarnaast hebben 20 miljoen huishoudens dé scene teruggespoeld. Je weet wel, die ene..

In de video is ook te zien, “Season 2 Sex/Life is coming soon!” De releasedatum is helaas nog niet bekend, maar we verwachten dat het nieuwe seizoen in 2022 online komt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Storyline Sex/Life

Mocht je de populaire serie toch gemist hebben, praten we je even bij. De populaire serie is gebaseerd op 44 Chapters About 4 Men, een roman geschreven door BB Easton. In Sex/Life volgen we het leven van Billie Connelly, gespeeld door Sarah Shahi. Billie is getrouwd met een lieve, knappe en succesvolle man. Samen heeft het koppel twee kinderen en wonen ze in een geweldig huis. Ondanks alles mist Billie iets in haar leven. Iets wat ze bij haar ex Brad, gespeeld door Adam Demos, wel kon vinden. Billie schrijft al haar seksdromen op in een dagboek, die haar man uiteindelijk vindt.

Maar terug naar seizoen twee. BB Easton, de schrijver van de roman, heeft eerder tegen Express gezegd dat hij een vervolg zeker zag zitten, “Door de overweldigende respons zie ik een vervolg zeker wel gebeuren. Ik wil het verhaal wel voortzetten.”

Het is nu officieel: seizoen twee van Sex/Life komt eraan en wij kunnen niet wachten!

Netflix bevestigt Virgin River seizoen 4 én seizoen 5