Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 10 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Op deze 8 momenten vindt jouw vriendje je het meest sexy

Vorige week deelden we de 8 momenten waarop wij onze vriendjes het meest sexy vinden. Nu is het de beurt aan de mannen, want wat vinden zij eigenlijk het meest sexy aan ons?

Zijn het de wilde haren in de ochtend of toch de momenten waarop we op die high heels rond paraderen?

Sexy momenten

Natuurlijk vindt jouw vriendje jou altijd al de mooiste, de leukste en de knapste. Toch zijn er momenten waarop hij zich dat extra realiseert. Benieuwd op welke momenten jouw vent je het meest sexy vindt? Lees dan snel verder.

1. In een witte blouse (van hem)

Kan uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Want net zoals dat jij je boyfriend rete sexy vindt in een witte blouse, vindt hij dat ook bij jou. Zeker als desbetreffende blouse uit zijn kledingkast komt.

2. In een meeting

Als jij in een meeting van je werk zit, kan je er vanuit gaan dat hij stiekem met je mee zit te luisteren. Jij die een collega op haar plek zet, de boel goed weet te managen en een presentatie rockt is namelijk echt iets wat hem opwindt.

3. Als je boos bent

Als je boos bent, kan hij je eigenlijk bijna niet serieus nemen. Dat kleine stampende voetje en de kuiltjes in je wangen die even verdwijnen doen het hem. Je kan er vanuit gaan dat jouw partner het na een goede ruzie maar wat graag met je goedmaakt.

4. In sportkleding (lees: sportlegging)

Flauw maar waar. We kunnen wel doen alsof die sportlegging hem helemaal niks doet, maar zo’n strak broekie vindt hij dus echt wel sexy.

5. In de ochtend

Als je ‘s morgens naast je lover wakker wordt, is het eerste wat jij zegt: wat ben je toch knap. Die rode wangen van de warmte en wilde manen tussen het witte beddengoed staan zeker weten in zijn lijstje van meest sexy momenten van jou.

6. Met een bralette aan

Of ander lingeriesetje natuurlijk. Een vrouw die haar lijf omarmt in lingerie en die zelfverzekerdheid ook uitstraalt is ontzettend sexy.

7. In zijn kleding

Niet alleen zijn witte blouse staat jou ontzettend goed, ook die grijze joggingbroek, oversized sweater en boyfriend blazer sieren je. En dat zal hij duidelijk laten merken.

8. Tijdens de seks

Want dit is een van de intiemste momenten die je samen met je partner kan hebben. Hij zal zijn ogen niet van je af kunnen houden.