Renée
Renée Love & Seks 24 okt 2018
Leestijd: 3 minuten

Als je vriend deze dingen doet wil hij absoluut met je samenwonen

Terwijl één vriendin na een half jaar besluit om samen te wonen met haar vriend, doe jij er misschien jaren over. Maar hoe weet je of je vriend klaar is om het samenwonen avontuur met je aan te gaan? Nou, als je de volgende signalen herkent.

Mannen zijn niet zo ingewikkeld. Natuurlijk ga je ‘het’ gesprek aan over samenwonen, maar als hij de volgende signalen afgeeft weet je stiekem al dat hij het wel ziet zitten.

Samenwonen signalen die een man afgeeft

De volgende samenwonen signalen geeft een man af als hij het huisje van huisje, boompje, beestje met jou wil.

1. Hij wil het liefst iedere nacht met je slapen

Je vriend valt het liefst naast jou in slaap en wil naast je wakker worden. Slapen jullie vaker wel dan niet samen? Dan is dit een heel goed teken als je samenwonen met je lover wel ziet zitten. Vooral als je samen beter slaapt dan alleen weet je dat je de jackpot te pakken hebt.

2. Hij maakt vaak het eten klaar

Hij is zo gek op je dat hij niets liever wil dan ‘s avonds met je eten. Zelfs als het betekent dat hij daarvoor de keuken in moet duiken. Als jij een slechte dag hebt of laat thuis bent, zorgt hij ervoor dat je lekker eten krijgt.

3. Hij helpt mee in het huishouden

Hij draait zijn hand niet om voor jouw afwas en hij is vaker dan één keer met een stofzuiger in zijn hand gespot. Een man die mee helpt in het huishouden is een man die wil samenwonen.

4. Hij haalt boodschappen voor jullie samen

Zodra je lover het geen probleem vindt om voor jullie boodschappen te halen en die in jouw koelkast te leggen, dan weet je hoe laat het is.

Deze 11 struggles herkennen alle lady’s die niet samenwonen met hun lover

5. Hij heeft zijn halve inboedel bij jou liggen

… Of jouw spullen bij hem. Omdat jullie vaak samen slapen is het wel zo handig om alle spullen te hebben die je nodig hebt om een beetje oké voor de dag te komen. Een man die wil samenwonen zorgt ervoor dat dit in orde is. Zo maakt hij met liefde een plank vrij in zijn huis, zodat jij je spullen daar kunt laten liggen.

6. Hij heeft je sleutel

Eén van de signalen is toch wel de sleutel. Je vriend heeft niet alleen de sleutel naar je hart, maar ook die van je voordeur. We hoeven je niet te zeggen dat dit een goed teken is, toch?

7. Hij spendeert veel tijd met jou

Zijn vrienden zijn belangrijk, maar quality time met z’n vriendinnetje ook. Wanneer hij zijn wilde sociale leven mindert om met jou te zijn lijkt het erop dat hij begint te settelen.

8. Hij fixt alle klusjes in huis

Een lamp die niet meer werkt, de kraan die stuk is en ach ja, de deur die lastig sluit. Hij vindt het niet erg om de mannenklusjes jou uit handen te nemen. Met liefde haalt hij een nieuwe lamp voor je zodat jij weer licht in de keuken hebt.

Samenwonen maakt je relatie echt leuker:

6 x waarom samenwonen je relatie écht leuker maakt