Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 10 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Wow! Zoveel mensen hebben sneaky festival seks (in onder andere: dixies)

We kunnen allemaal wel wat gekke seks plekjes bedenken: de auto, keuken, park, huisfeestje en etc. Maar seks hebben in een dixie, is niet per se iets op onze to do list. Toch zijn er heel veel mensen die hier letterlijk en figuurlijk niet vies van zijn. Sex is in the ear. De zon, de drank, de blote outfits en het hele festival sfeertje an sich; kan je hitsig doen maken. Maar hé, wacht. Seks in een dixie? Nou nee. Tenminste, dat dachten wij maar blijkbaar wordt daar héél anders over gedacht.

Festivalseks

Dit ‘seks’ onderzoek werd uitgevoerd door TickPick onder 1000 festivalgangers. Wat blijkt? Van hen heeft maarliefst 9,4 procent de dixies bevuild, en dan dus niet door het reguliere toiletbezoek. Bizar he?

festival outfits

Seks is dixies

Waarschijnlijk is je eerste gedachte: hé bah. En daarna denk jij waarschijnlijk: hoe dan? Stel je voor dat er een voetje van één van beide weg slipt, en wat doen jullie je neus aan door zo lang in die stank te verkeren? Wat een gekkigheid.

Seks op festivals

Naast de geliefde dixies zijn er nog andere favoriete plekjes. De meest gebruikelijke locaties zijn; de tent, de auto en de camper. Tja, dat lijkt ons ook iets meer voor de hand liggend. Maar ach, ieder zo z’n ding.