Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 11 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit zegt het sterrenbeeld van Victoria Pedretti over haar rol als Love in You

Misschien ben je al klaar met het derde seizoen van You, of ben je het opnieuw gaan kijken omdat je niet kan wachten op het vierde seizoen. De serie is de perfecte combinatie van romantiek en moord, daarnaast is de cast ook geweldig. Eerder kwamen we er al achter hoe Penn Badgley zo goed is in het spelen van zijn rol, met behulp van zijn sterrenbeeld. Maar hoe vertelt het sterrenbeeld van Victoria Pedretti dat zij de beste actrice is om Love Quinn te spelen?

Het is natuurlijk de taak van een acteur om zichzelf te transformeren in een compleet ander persoon, maar hun astrologische samenstelling kan heel veel vertellen over hoe ze hun karakter interpreteren. Iedereen heeft een unieke geboortehoroscoop, de prestatie verandert altijd op basis van wie de rol speelt. Wij vertellen je alles over wat de planeten deden toen Victoria Pedretti werd geboren, je zou zelfs het gevoel kunnen hebben dat niemand anders de rol van Love Quinn kon begrijpen. Spoiler alert!

Victoria Pedretti’s sterrenbeeld is Ram

Victoria Pedretti is geboren op 23 maart 1995, dit maakt haar sterrenbeeld een Ram. Dit zegt al heel veel over waarom ze zo afgestemd is op Love Quinn. Ram is gepassioneerd, vastberaden en competitief. De Ram is een vuurteken, als je ‘You’ hebt gezien, weet je hoeveel liefde de Ram uitstraalt. Dit was ook te zien in het tweede seizoen van de serie, toen we zagen hoe geïntrigeerd ze was toen ze Joe voor het eerst zag in Anavrin. Wanneer een Ram zich aangetrokken voelt tot iemand, hebben ze de neiging om al hun energie in hun te steken. En we moeten niet vergeten dat Love de enige liefdesbelang is van Joe die hij niet hoefde te achtervolgen. Waarschijnlijk achtervolgde Love Joe net zoveel.

De Ram staat bekend als impulsief en agressief, maar ook voor het een beetje te sterk overkomen, dit verklaart een deel van het grilliger gedrag van Love. In het derde seizoen deinsde ze niet eens terug toen ze onverwachts haar buurvrouw vermoorde. Ze had het gevoel dat ze precies deed wat er gedaan moest worden en dacht niet na over de consequenties, ze wilde haar familie beschermen. Dit betekent niet dat een Ram automatisch gelijk staat aan een moordenaar.

Mercurius in Vissen

Maar er is nog zoveel meer aan Love dan haar neiging om onbezonnen beslissingen te nemen. Haar Mercurius, de planeet van communicatie en logica, valt in Vissen en dit maakt haar ongelooflijk liefdevol en bezorgd voor de mensen om wie ze geeft. Dit was te zien aan de liefde die ze toont voor haar zoon Henry, haar broer Forty en natuurlijk Joe. Dit bewijst hoe gevoelig ze is. Daarnaast heeft ze altijd een idealistisch perspectief op wat de toekomst kan zijn.

Maanteken in Steenbok

Naast dat Love diep emotioneel en gepassioneerd is, is ze ook behoorlijk veeleisend, berekenend en serieus als dat nodig is. Victoria Pedretti haar Maan staat in Steenbok. Dit sterrenbeeld staat bekend om zijn vermogen om op de plaat te stappen en te doen wat er gedaan moet worden. Op verschillende moment in het derde seizoen van ‘You’ heeft Joe het gevoel dat hij Love’s rotzooi moet opruimen, maar ze komt meestal terug met een nog beter plan dat Joe bewondert. We krijgen te zien hoe sluw en vindingrijk ze kan zijn, door de manier waarop ze altijd de beste doofpot voor elk van hun moorden verzint.

Dit zegt het sterrenbeeld van Penn Badgley over zijn rol als Joe Goldberg in You