Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 11 nov 2021
Leestijd: 4 minuten

Wolken op je nagels: 12 manieren waarop je deze nageltrend draagt

Hoewel dit seizoen meer bekend staat om de donkerdere kleuren, gaan we ook precies de tegenovergestelde kant op. Dit doen we met deze populaire aankomende nageltrend: wolken nail-art. Deze trend kan je op veel verschillende manieren dragen en is vooral ook erg schattig. Deze nageltrend is ook een goede manier om de korte en donkere dagen wat lichter te maken.

De nageltrend om de donkere dagen wat lichter te maken

Deze nageltrend ziet er chic uit, maar is zelfs ook makkelijk om zelf te lakken. Heb jij zin om deze manicure bij je volgende afspraak te nemen? Blijf dan vooral lezen, want wij hebben 12 verschillende manieren voor deze trend op een rijtje gezet.

1. Milky Blauw

Wil je voor een klassieke look gaan met een blauwe lucht en verspreide wolken? Begin dan met een blauwe basis, en schilder daarna met de hand de wolken. Je kan zelfs nog sterren toevoegen om de hele look af te maken. Voor de vormen kan je het beste een nagel puntentool gebruiken en deze punten verbinden met een klein penseel.

2. Ombré Blauw

Voor een even dromerige maar andere kijk op deze trend, moet je zeker de ombré blue wolken nailart proberen. Voor deze nailart begin je met een doorschijnend roze kleur en meng dit met blauw, vervolgens schilder je de wolken met witte nagellak. En voila!

3. Roze French

Met deze nailart krijg je de best of both worlds. Combineer deze trend met de French manicure. Het enige wat je voor deze trend nodig hebt is een baby roze French-tip en aan het uiteinde geschilderde wolken.

4. Minimalistisch Roze

Wil je het simpel houden? Begin dan met een doorschijnende roze basis met daarop zowel roze als witte wolken.

5. Regenboog Geaccentueerde Wolken

Lange nagels zijn voor deze trend zeker niet nodig. Wil je een eenvoudige maar zeker ook schattige manicure? Begin dan met een babyblauwe basis en teken daarna de wolken. Wil je het nog een beetje opfleuren, voeg een regenboog toe!

6. Lucht-Thema Tips

Vijl je nagels in een amandelvorm en schilder de punten met een dunne blauwe lijn voor een andere kijk op de French manicure. Voeg wat kleine wolkjes toe aan de randen en je hebt een eenvoudig maar schattige manicure.

7. Statement Wolken

Een melkachtige, roze neutrale basis met wolken die een of twee statement-nagels versierd, is de ultieme manicure zonder manicure.

8. Donkere Lucht

Begin met een marineblauwe basis en maak de look af met witte en grijze wolken en zilveren sterren. Omarm tegelijkertijd de donkere kant en wolken met deze manicure.

9. Veelkleurige Ombré

Vind je het lastig om slechts een nagelkleur te kiezen, dan is dit de perfecte manicure. Begin met een doorschijnende roze kleur, doe dit vervolgens op elke nagel in een andere pasteltint. Als alle kleur erop zitten, versier je je tips met wolken en sterren.

10. Pastel Regenboog Wolken

Net als de veelkleurige ombré, gebruikt de pastel sky-manicure alle kleuren van de regenboog om in elkaar over te lopen. Daarna versier je ze met witte wolken en sterren.

11. Shimmery Lucht

Deze betoverende manicure krijg je door blauwe magneetpoeder met wolk- en sternagelkunst erop. De magnetische nagelpoeder is op zichzelf als prachtige en er blijft een echte fonkelende lucht over.

12. Sailor Moon Lucht

Dit is een manicure geïnspireerd op de klassieke animeserie Sailor Moon. Pak voor deze look een paar roze, paarse en blauwe nagellakkleuren om over je nagel te mengen. Teken daarna wat wolkenvormen en misschien een paar sterren.

Ga jij de nageltrend ook uitproberen en welke is jouw favoriet?

Dit zijn de 7 haartrends die we deze winter overal gaan zien:

Deze 7 haartrends gaan we komende winter overal zien