Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 13 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 x waarom meisjes met het sterrenbeeld Weegschaal ook in het leven het meest in balans zijn

Wat je ook doet, alles doe je met mate. Op vrijdag met sneakers in de gym, op zaterdag op hoge hakken bij een chique diner. Op zondag een grote zak chips en reep chocolade, op maandag weer een gezonde salade. In jouw leven is eigenlijk alles perfect in balans. Niet zo gek als jouw sterrenbeeld Weegschaal is.

Het woord stress komt dus echt niet voor in jouw woordenboek. Jij straalt een en al rust uit omdat eigenlijk, tja, jouw hele leven heerlijk in balans is. Zorgen zijn voor later.

Meisjes met het sterrenbeeld Weegschaal

Jij bent geboren tussen 23 september en 22 oktober. Naast dat je heel sociaal en makkelijk in de omgang bent, omschrijven anderen jouw ook als zeer charmant. Aan het vissen naar nog meer complimentjes? Hier komen er nog een paar want meisjes met het sterrenbeeld Weegschaal zijn het meest in balans van allemaal.

1. Je bent een kritische denker

En dat is in jouw geval heel positief. Jij zou nooit zomaar iets van iemand aannemen. Jij bekijkt daarnaast altijd alles onpartijdig – wat heel knap is – voordat je je eigen mening verkondigt. Je weegt alles tegenover elkaar af en bedenkt daarna pas een conclusie voor jezelf.

2. Je wikt en weegt wat af

Klinkt negatief, bedoelen we niet zo. Als jij bij de drogist staat om een nieuwe shampoo te pakken, lees je eerst alle verpakkingen. Je wilt namelijk zeker weten dat je de goede pakt. Na het nodige gewik en geweeg maak jij pas je keuze. Typisch een Weegschaal!

3. Je bent van nature gebalanceerd

Logisch, je zou niet het sterrenbeeld Weegschaal zijn als jij niet van nature al gebalanceerd bent. Het zit nou eenmaal diep in jouw karakter geworteld.

We zijn er nog lang niet: 5 x waarom meiden met het sterrenbeeld Weegschaal de meest charmante vrouwen zijn

4. Je bent van alles wat

Analytisch ben je sterk, maar ook op creatief vlak ben jij een uitblinker. Je hebt dus eigenlijk van alles wat en dat zorgt ervoor dat jij als persoon perfect in balans bent. Houden zo.

5. Iemand anders kan jouw Yang zijn

Meisjes met het sterrenbeeld Weegschaal zijn enorm empatisch en kunnen goed met anderen overweg. Ook in een liefdesrelatie. Een partner vinden moet voor jou dus ook geen probleem zijn. Zolang jij de Yin blijft, past daar altijd wel een Yang bij.