Redactie
Redactie Sterrenbeelden 5 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

Deze sterrenbeelden zijn het beste in flirten en dit zijn hun versiertrucs

Een beetje flirten is stiekem heel vermakelijk. We weten allemaal hoe het werkt: je stapt op iemand af, maakt een praatje, deelt wat complimentjes uit en de vonk slaat over, tenminste dat hoop je dan. Toch is het voor sommigen helemaal niet zo makkelijk als het klinkt, alleen al bij het idee van flirten krijgen zij knikkende knieën en zwetende handjes. Maar hoe kan het nou dat de een dit super smooth doet en de ander niet? Vaak heeft je sterrenbeeld daar iets mee te maken, want sommige sterrenbeelden zijn nou eenmaal meer flirty dan de ander.

Wij zochten uit welke sterrenbeelden het beste kunnen flirten. Doe er je voordeel mee!

Flirty sterrenbeelden

Er is maar een manier om erachter te komen wat de meest flirterige sterrenbeelden zijn en dat is door te kijken naar het Venus-teken. Venus staat in de astrologie voor liefde, harmonie en romantiek. Daarnaast werken persoonlijke eigenschappen natuurlijk ook altijd mee!

Tweeling

In de astrologie worden Tweelingen geregeerd door het teken van Mercurius, het teken van communicatie. Dit is precies wat een tweeling goed maakt in flirten, want zij kunnen over het algemeen makkelijk praten. Tweelingen zijn één van de beste gesprekspartners, dit werkt natuurlijk goed als het om flirten gaat! Ook zijn ze met hun flirtvermogen goed in het overtuigen van mensen. Daarbij flirten Tweelingen niet alleen maar voor de lol, zij zullen je alleen die flirty look geven als ze daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.

Stier

We kunnen ook wel zeggen dat de Stieren als flirt worden geboren, want zij zijn één van de meest flirterige sterrenbeelden. Stieren bedenken hun eerste stap om je te versieren vaak tot in de puntjes uit. Als jij ze eenmaal bevestiging geeft dat ze aardig op weg zijn, zullen zij alles uit de kast halen om je te verbazen en in verlegenheid te brengen. Zij flirten op de traditionele en ouderwetse manier, maar je zult zelf ook een beetje je best moeten doen, want als het om flirten gaat, zoeken zij wel wat concurrentie. De Stier zijn power om te flirten komt ook niet zomaar ergens vandaan, zijn heersende teken is namelijk Venus, de planeet van de liefde en romantiek.

Weegschaal

Net als de Stier wordt de Weegschaal ook geregeerd door Venus. Je raadt het al: zij zijn een ster in flirten. In tegenstelling tot de Stier komen de flirtvaardigheden van Weegschaal echter pas naar voren nadat zij voor iemand zijn gevallen. Zij zijn goed in het sensueel maken van hun woorden en pas op, want ook bij confrontaties zullen Weegschalen hun flirtskills gebruiken.

Schorpioen

Schorpioenen zijn de echte mastermind als het om flirten gaat. Dit sterrenbeeld weet namelijk zijn woorden en lichaamstaal te combineren om met je te flirten. Schorpioenen zijn niet bang om iets te zeggen waar je hart snellen van gaat kloppen. Maar als je op een Schorpioen afstapt wil dit nog niet zeggen dat ze zullen terug flirten, zij zijn namelijk erg kieskeurig en soms een tikkeltje verlegen.

Vissen

Vissen zijn goed in het overromantiseren van hun leven. Dit is af en toe een nadeel, zou je zeggen, maar wat betreft flirten is dit het niet. De eigenschap van de Vissen om alles net wat romantischer te maken kan goed van pas komen in hun liefdesleven. Hoewel Vissen vaak onschuldig en verlegen lijken, zijn zij een heel flirterig sterrenbeeld. Hun onschuldigheid en verlegenheid maakt ze mysteries en schattig, wat veel mensen aantrekkelijk vinden.

Heb jij het gehaald om in deze flirterige lijst met sterrenbeelden te staan?

Instagram Notes is de nieuwe flirt-trend onder tieners, met deze code stuur jij een boodschap aan je crush