Demi Rutten
Demi Rutten Life 3 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Love is in the air: deze sterrenbeelden krijgen een love boost in juni

Dat 2021 astrologisch gezien een interessant jaar is, is nog zacht uitgedrukt. Ook in juni staat ons weer veel te wachten, bijvoorbeeld Mercury in Retrograde en een Solar Eclipse. Kort uitgelegd: veel drama, verandering en dingen loslaten. Toch is er ook ruimte voor liefde in juni, en dan vooral voor deze 4 sterrenbeelden.

Kreeft: je bent niet alleen bijna jarig, je kunt ook een dosis liefde verwachten. 😉

Deze sterrenbeelden krijgen een love boos in juni

Voelen de laatste dagen voor jou ook zo chaotisch en heb je het idee dat alles mis gaat? Geen zorgen, daar hebben we allemaal last van. Mercury is namelijk weer in Retrograde. Een tijd van miscommunicatie, chaos en veranderingen dus. Daarnaast is het ook nog eclipse-seizoen, wat nog meer drama met zich meebrengt.

Gelukkig duurt Mercury Retrograde maar tot 22 juni, en gaan we daarna weer positievere tijden tegemoet. Een aantal sterrenbeelden kunnen eind juni namelijk rekenen op wat extra love.

Liefdes boost

Welke sterrenbeelden dit zijn? Nou, natuurlijk de gevoelige Kreeft (het seizoen van de kreeft begint op 22 juni), maar ook het sterrenbeeld Maagd, Leeuw en Tweeling kan rekenen op liefde deze maand.

Kreeft

Deze maand zet jij jezelf op nummer 1 Kreeft, blijf dat doen! Je verdient het om de beste versie van jezelf te zijn. Er wachten veel veranderingen op je deze maand, en hoewel het zwaar kan lijken in het begin betekent het niks dan goeds voor je toekomst.

De volle maan van 27 juni schijnt wat extra licht op jouw liefdesleven. Je bent klaar om liefde binnen te laten, en geloof ons dat het niks anders dan magisch gaat zijn!

Maagd

Jij voelt je een beetje tegengehouden in je plannen op het moment, maar geen zorgen. Mercury komt op 22 juni uit Retrograde, en dan breken er weer goede tijden aan voor jou! Voel je niet gehaast, alles komt vanzelf goed.

De volle maan brengt ook voor jou enorm veel liefde mee, want jij stapt dan in je flirty zelf. Ben je al even single en gebeurt er niks spannends in jouw liefdesleven? Daar komt nu verandering in. Het wachten op die perfecte relatie is over, laat het binnen Maagd!

Leeuw

Iedereen wil een stukje van jou deze maand, Leeuw. Je bent in trek! Niet alleen op vriendschappelijk gebied, ook je liefdesleven is booming. De volle maan brengt Venus op jouw pad, waardoor je enorm veel aandacht krijgt van potentiële lovers. Zorg dat je op je best bent voor al deze nieuwe liefde in je leven. 😉

Tweeling

Verwen jezelf deze maand, Tweeling want je verdient het! Je bent jarig (of net jarig geweest), dus is het tijd voor een feestje. De aankomende nieuwe maan op 10 juni voelt voor jou als een nieuwe start, dus maak plannen voor je toekomst. Nu is de tijd om eraan te beginnen!

De volle maan brengt ook bij jou wat liefde in je leven. Jij stort je volledig op die nieuwe relatie/fling die deze maand in jouw leven komt. Geniet ervan, je leeft tenslotte maar 1 keer.

Meer weten over sterrenbeelden? Probeer dan het boek Leven Met De Sterren van Yasmin Boland.

Lees ook: Aan het daten met een van deze 4 sterrenbeelden? Dan kun je maar beter hard to get spelen