Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 20 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Aan het daten met een van deze 4 sterrenbeelden? Dan kun je maar beter hard to get spelen

Oké, we zijn het er allemaal over eens dat daten als je in de 20 bent een hel is toch? Denk je dat het leuk klikt met die man/vrouw, blijkt hij/zij alleen een FWB te zoeken. Superfijn. Ben je eindelijk aan het daten met iemand die serieus lijkt, maar weet je niet hoe snel je met hem/haar moet gaan? Let dan op het sterrenbeeld van je date, want deze 4 sterrenbeelden houden van hard to get spelen.

Is het raar om zijn/haar sterrenbeeld te vragen op de eerste date?

Deze 4 sterrenbeelden spelen graag hard to get

Daten is lastig. Je probeert iemand te leren kennen, maar wil hem/haar ook niet afschrikken met je enthousiasme. Sommige mensen houden van de full on– aanpak, terwijl andere liever daten met iemand die mysterieus is.

Wil je weten wat je het beste kunt doen met jouw date? Let dan op, want als hij/zij een van deze 4 sterrenbeelden is, houdt hij/zij ervan als jij lekker hard to get bent.

Tweeling

Als Tweeling ben je flirterig en hou je ervan om te moeten jagen, maar ook van gejaagd worden. Dit sterrenbeeld had van mysterie. Zeg dus niet dat je te druk bent om af te spreken, terwijl je vervolgens post dat je bij vrienden bent. Laat een beetje aan de verbeelding over en speel hard to get. 😉

Schorpioen

De Schorpioen is de koning van de mindgames. Ben je sommige dagen heel open, en andere dagen weer wat onbereikbaarder? Dat maakt jou voor een Schorpioen heel sexy.

Boogschutter

Een Boogschutter wordt soms gezien als vrij en goed in ‘vluchten’. Maar eigenlijk houdt dit sterrenbeeld gewoon van een uitdaging. Ben jij dus niet zo makkelijk te krijgen en speel je hard to get? Dan vindt dit sterrenbeeld jou super aantrekkelijk.

Waterman

Een Waterman kan hele diepe gevoelens voor je hebben, en er toch uitzien alsof het hem/haar allemaal niet zoveel uitmaakt. Dit kan dus een leuk spelletje zijn tussen jullie twee, en zolang de aantrekkingskracht en gevoelens er zijn kan dat geen kwaad. Let wel op dat het spelletje niet te ver gaat, het moet immers wel leuk blijven.

Lees ook: Over je ex heen komen? Probeer de no contact rule eens