Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 20 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Funny: het lichaamsdeel dat jij als eerste wast zegt meer over je dan je denkt

Iedereen heeft zo zijn eigen ritueel onder de douche. Van een favoriete douchegel tot de volgorde van zichzelf wassen. Over dat laatste, het lichaamsdeel dat jij als eerste wast zegt meer over je dan je denkt. Daar is namelijk onderzoek naar gedaan.

Wij delen de resultaten met je.

Volgorde lichaamsdeel wassen

Misschien denk je er helemaal niet bij na of heb je een vast ritueel: de volgorde waarin jij je wast zegt meer over je dan je denkt. Denk maar eens na wat jij doet als je onder de douche stapt. Begin je bij je oksels, of ga je juist eerst je haren wassen? Dit zegt het over je!

1. Haren wassen

Zodra jij onder de douche springt, duurt het maar even voor jij je shampoo er bij pakt en je haren gaat wassen. Wat dat over je zegt? Je bent creatief en artistiek. Je wordt vaak een echte dromer genoemd. Niet gek ook dat je niet heel toegewijd bent als het gaat om doelen bereiken.

Verder staat geld voor jou echt niet op nummer één. De relatie met je vrienden en familie is veel belangrijker. Jouw ideale partner? Iemand die als eerste zijn borst wast! Kijk maar eens.

2. Zijn of haar borst

Mensen die als eerste hun borst wassen zijn direct en eerlijk en heel makkelijk in de omgang. Jij bent iemand met een duidelijke mening en steekt die niet onder stoelen of banken. Oh, en je houdt er absoluut niet van als je afgeleid wordt terwijl je je probeert te focussen. Als partner ben je trouw, loyaal en geef je alles. Daarentegen mag je soms ook best iets meer relaxen.

3. Onderarmen

Was jij als eerste je onderarmen onder de douche? Dan ben je attent en betrouwbaar. Je hebt veel vrienden en we kunnen jou best populair noemen. Niet gek ook, je staat namelijk altijd voor iedereen klaar. Aan de andere kant kan je ook een tikkie naïef uit de hoek komen. Je grootste valkuil? Mensen die je niet goed kent te snel vertrouwen. Jij past bij iemand die als eerste zijn schouders wast.

4. Schouders

Iemand die zijn schouders als eerste wast, heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder kan jij prima alleen zijn. Wat me-time en een Netflix-avondje met jezelf is voor jou echt geen straf. Het is jouw manier om bij te komen van alle hectiek. De volgende dag kan jij je weer volop focussen.

In een relatie ben jij heel trouw en een stabiele factor. Jouw ideale lover is iemand die als eerste zijn onderarmen wast.

5. Gezicht

Je staat nog maar net onder de douche en je gezicht krijgt een wasbeurt? Dat betekent dat jij iemand bent die dol is op geld. Jij doet dan ook je best om dat te krijgen. Van je hobby een side hustle maken? Echt iets voor jou!

Mensen kunnen wel een beetje het idee krijgen dat je een tikkeltje egoïstisch bent en in je eigen wereld leeft, maar in feite heb je gewoon een levendige verbeelding. En daar is niks mis mee. In een relatie ben jij best afhankelijk en toon je niet snel initiatief. Jouw ideale partner is dan ook iemand die dat wel doet.

6. Oksels

Grote kans dat niemand zijn oksels overslaat tijdens een douchebeurt. Waar de een er mee eindigt, zijn er ook mensen die daar juist mee beginnen. Degene die als eerste zijn oksels wast, is creatief en hecht waarde aan intieme connecties. Soms kan je ietwat onzeker uit de hoek komen, je houdt je dan ook graag op de achtergrond.

Maar zodra mensen jou echt leren kennen, kunnen ze je een vriendin voor het leven noemen. De ander staat bij jou altijd op de eerste plek. Eigenlijk ben je te goed voor deze wereld.