Demi Rutten
Demi Rutten Life 27 apr 2021
Leestijd: 5 minuten

Netflixen met de sterren: deze Netflix serie of film moet jij kijken volgens je sterrenbeeld

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe Netflix serie of film om te kijken? Zoek niet verder, want dit is welke Netflix serie of film jij zou moeten kijken volgens je sterrenbeeld. Ja echt, zelfs daar hebben de sterren invloed op.

Vertrouw erop dat de sterren weten wat jij graag wil zien. 😉

Deze Netflix serie of film moet jij kijken volgens je sterrenbeeld

Geen uren scrollen meer door Netflix, want de sterren hebben de perfecte kijk tip voor jou. Huh? Ja echt. Dit is namelijk welke film of serie op Netflix jij echt moet zien volgens je sterrenbeeld.

Ram: Tiger King

Jij hebt een kort lontje en veel te veel energie om te lang stil te zitten voor de tv. Een documentaire als Tiger King is dan handig, omdat je zo door de aflevering van 45 minuten heen bent. Ook is actie helemaal jouw ding, en dan zit je met Tiger King zeker goed. Er gebeuren namelijk hele bizarre dingen in deze documentaire. Sinds 15 april staat er trouwens een nieuwe aflevering online van de documentaire. Kijken dus!

Stier: Our Planet

De Stier houdt van schoonheid en waardeert de natuur om hem heen. De documentaire serie Our Planet met beelden van onze mooie natuur is daarom perfect voor jou. Jij waant je meteen tussen de wilde dieren als je deze docu kijkt, die bestaat uit 8 afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Tweeling: Feel Good

Jij hebt brede interesses Tweeling, en jij houdt je aandacht nooit bij één ding tegelijk. Daarom heb jij een serie nodig die de vaart erin houdt, maar toch een goed verhaal heeft. De serie Feel Good is perfect voor jou, met 6 afleveringen van 30 minuten.

Kreeft: Chef’s Table

De Kreeft is empatisch en zorgt graag voor anderen. Mensen zijn dan ook graag in jouw buurt, en jij staat bekend om de fantastische etentjes die je geeft. Daarom is de serie Chef’s Table precies wat jij nodig hebt. In de 6 seizoenen die de serie heeft staat elke aflevering een super chef centraal die zijn/haar manier van koken laat zien. Doe er vooral inspiratie mee op. 😉

Leeuw: Unorthodox

Als Leeuw ben jij enorm charmant, speels een creatief. Zo’n type dat nooit echt opgroeit, weet je wel? Probeer de serie Unorthodox eens op Netflix. Niet het eerste dat je zelf zou kiezen waarschijnlijk, maar vertrouw ons. De serie gaat over een 19-jarig meisje dat uit haar gemeenschap en gearrangeerde huwelijk ontsnapt en opzoek gaat naar echt geluk in Berlijn. Wij weten zeker dat jij jezelf herkent in dit verhaal.

Maagd: Minimalism

De Maagd heeft de neiging om alles perfect te willen doen en tot in de puntjes te laten kloppen. Let er alleen op dat je daarin niet te materialistisch wordt. Daarom is de documentaire Minimalism perfect voor jou, om je te herinneren aan wat echt belangrijk is in het leven. De documentaire duurt 1 uur en 18 minuten.

Weegschaal: Sex Education

Met jouw sterrenbeeld hou jij van alle mooie dingen in het leven Weegschaal. Luxe, goede mensen om je heen, lekker eten, liefde, seks, noem maar op. Maar in het leven is niet altijd alles perfect en in balans, dus daarom is Sex Education voor jou een goede Netflix serie om te kijken. Deels omdat door alle awkwardness jij met je neus op de feiten wordt gedrukt dat niet alles altijd mooi en perfect is, en deels omdat het huis van Otis en zijn moeder juist wel prachtig is om te zien. Sex Education heeft 2 seizoenen.

Schorpioen: Dirty Money

Jij houdt niet van oppervlakkigheid, Schorpioen. Jij bent gefascineerd door alles dat ons mensen maakt tot wie we zijn. Politiek, liefde, geld, Jij duikt er graag helemaal in en leest er alles over dat je maar kunt vinden. Daarom is de docu-serie Dirty Money precies wat jij zoekt. Er zijn 2 seizoenen van, en in deze serie brengen ze opzienbarende geldschandalen aan het licht. Precies waar jouw interesses liggen dus.

Boogschutter: Abstract: The Art Of Design

Jij hebt enorm veel verbeeldingskracht, Boogschutter. Jij weet slechte dingen om te zetten naar iets positiefs en houdt van nieuwe en onbekende dingen. Kijk daarom eens naar Abstract: The Art Of Design. In elke aflevering staat een creatieveling centraal, een architect of ontwerper, die zijn of haar mooiste werk laat zien.

Steenbok: Selfmade

Kwaliteit is voor jou belangrijk als je een Steenbok bent, in elk aspect van je leven. Jij bent dan ook bereid om hard te werken en geduld te hebben voor die kwaliteit in de liefde, op je werk en in vriendschappen. Jij valt niet voor snelle verleidingen. Daarom is Selfmade een mooi verhaal voor jou. Deze miniserie van 4 afleveringen gaat over een Afro-Amerikaanse vrouw die als eerste in haar familie niet als slaaf geboren werd. Uiteindelijk wordt ze super succesvol met haar eigen bedrijf in haarproducten, en ja dit verhaal is waargebeurd.

Waterman: La Casa De Papel

Als Waterman ben jij een kleurrijk en creatief persoon, en jij ziet het leven vaak als een groot experiment. Daarom past de Spaanse serie La Casa De Papel goed bij jou, omdat deze serie gaat over een grootse bankoverval die tot in de puntjes uitgewerkt is. Dit past helemaal bij jouw manier van denken. Er zijn 4 seizoenen van deze serie, dus je kunt wel even vooruit.

Vissen: Grace And Frankie

Vissen dromen graag, zijn gevoelig en spiritueel en heel romantisch. Jij kan er niet tegen als mensen of dieren lijden, dus een feelgood-serie is perfect voor jouw gevoelige karakter. De serie Grace And Frankie heeft 6 seizoenen met afleveringen van een half uur, en gaat over 2 vrouwen op leeftijd. Beide hebben een lang huwelijk gehad, tot hun mannen van ze willen scheiden omdat ze verliefd op elkaar geworden zijn. Grace en Frankie zijn nu dus aan elkaar overgeleverd, en deze serie zit vol humor, liefde en hoop.

Lees ook: True Crime: waarom je de documentaire Why Did You Kill Me? wil zien op Netflix