Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 21 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Sad, but true: van déze 6 aankopen word je blij als je de 25 bent gepasseerd

Tuurlijk word je van spullen niet gelukkig, zo materialistisch zijn we niet. Ware het niet dat je de kleine dingen in het leven extra gaat waarderen als je de 25 bent gepasseerd. En ja, dan hebben we het onder andere over een grote, fancy peper- en zoutstel. Om maar iets te noemen.

Wedden dat je dit herkent? Van déze aankopen word je blij als je de 25 bent gepasseerd.

Aankopen waar je blij van wordt als je 25 bent

Hoewel nieuwe kleding natuurlijk altijd leuk is, word je – zodra je de 25 bent gepasseerd – ook heel gelukkig van andere dingen. Voor in huis voornamelijk. En dan pas realiseer je je alle enthousiasme van je ouder/verzorger als diegene weer thuis kwam met iets. Het geluksgevoel zodra je déze aankopen hebt gedaan, herken je gegarandeerd:

1. Groter wasrek

Je bent nu 25 jaar. Je kan écht niet meer alle was uithangen door je hele woonkamer. Stringetjes aan deurklinken, shirts over de stoelen heen en broeken als een soort partytent uitgehangen, say no more. Tijd voor grover geschut. En oh, wat voelt het fijn om ein-de-lijk een groot wasrek te hebben.

2. Fancy peper- en zoutstel

Waarom voor een saai peper- en zoutstel kiezen, als je ook eentje in de vorm van sushi of aardbeiden kan scoren. En laten we eerlijk zijn, het is niet alleen functioneel maar ook een soort statement piece voor in huis.

3. Een stofzuiger van Dyson

Toen je nog geen 25 was, begreep je de hype niet helemaal. Nu je de 25 bent gepasseerd is het een stuk duidelijker: je kan niet meer zonder dat ding. Een stofzuiger van Dyson ziet er niet alleen fancy uit, hij doet ook nog eens z’n werk goed (en da’s een understatement).

4. Nieuwe prullenbak

Eentje om je afval te scheiden, eentje die er leuk uitziet: een nieuwe prullenbak is je nieuwe favoriete aankoop.

5. Lekker geurende schoonmaakproducten

Je snapte nooit waarom jullie kastjes altijd vol stonden met allerlei verschillende vrolijk gekleurde schoonmaakproducten, maar sinds je de 25 bent gepasseerd snap je het maar al te goed.

6. Fijne opbergbakjes

Wie had ooit gedacht dat goed georganiseerde keukenkastjes, badkamerlades en kledingkastensatisfying zouden zijn? Iets wat daar essentieel bij is, zijn fijne opbergbakjes.

7 zaken die je op een rijtje wil hebben zodra je de 25 jaar passeert