Redactie
Redactie Life 1 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 sterrenbeelden zijn liever lui dan moe (en daar is helemaal niets mis mee)

Ben jij een échte snoozer? Iemand die het liefst de hele dag lui in je warme nest blijft liggen? Misschien ligt het aan sterrenbeeld.

Luiheid zit in de mens. Maar nu is het ook nog zo dat bepaalde sterrenbeelden wel de kroon spannen wat betreft lui zijn.

3 sterrenbeelden zijn liever lui dan moe

Iedereen is weleens lui. Maar welke meiden zijn zo lui dat het lijkt alsof ze slapend rijk worden?

Het meest onverwachte sterrenbeeld is de Stier

Misschien vind je het gek dat de Stier in dit rijtje staat. Het zijn namelijk enorm harde werkers. Maar zodra ze hun doel hebben bereikt laten ze letterlijk alles uit handen vallen. Naar meer streven? Nee hoor, het doel is toch bereikt? En dan komt het luie karakter naar voren. Dit sterrenbeeld kan als geen ander zonder schuldgevoel lui zijn.

De Leeuw zet haar prooien graag aan het werk

De Leeuw staat bekend als een goede leider en ze heeft hard gewerkt om die rol te bemachtigen. Daarna zet ze vooral graag anderen (haar prooien) aan het werk zodat zij even lekker lui kan zijn. Maar dat is niet het enige. De Leeuw heeft ook behoefte aan lol en ongein. Onder werktijd kan ze zich uren vermaken op haar telefoon en haalt ze maar wat graag grappen uit op de werkvloer. Hierdoor lijkt ze nogal eens lui voor haar omgeving. Maar pas op met de confrontatie want dit sterrenbeeld geeft haar luiheid never nooit toe.

Schorpioen is het sterrenbeeld dat graag efficiënt werkt

Al lijkt het alsof er altijd vuur brandt in de ogen van de Schorpioen, dit vuurtje is snel gedoofd zodra ze in haar bed ligt. Het is niet zo dat de Schorpioen niet hard kan werken, dat kan ze als de beste. De vraag is eerder of ze dat wel wil? Efficiënt werken is haar motto en tot grote ergernis van anderen lukt haar dit vaak. Dit sterrenbeeld kan enorm genieten van lui zijn. Daarbij heeft ze veel guilty pleasures die pérfect aansluiten bij haar luie gedrag: series, vlogs en reality tv kijken.

Meer over sterrenbeelden: