Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 4 jul 2022
Leestijd: 8 minuten

Good to know: deze sterrenbeelden passen het beste bij elkaar in een relatie

Sterrenbeelden: ze vertellen je veel over jezelf en over bepaalde eigenschappen die je bezit. Toch is er nog zoveel meer wat je kan doen met je sterrenbeeld. Zo kan je op internet precies vinden met welke sterrenbeeld jij het beste vriendinnen kunt zijn. Maar niet alleen op het gebied van vriendschap hebben sterrenbeelden veel te zeggen. Wij vertellen je namelijk precies met welk sterrenbeeld jij het beste een relatie kunt aangaan.

Lees snel verder!

sterrenbeelden

Wat is het eerste dat je doet als je een mogelijk nieuwe partner hebt ontmoet? Waarschijnlijk googelen of jullie sterrenbeelden bij elkaar passen. Astrologie kan namelijk veel zeggen over een persoon en dit kan je maar beter even direct hebben gecheckt. We kunnen namelijk allemaal wel wat hulp gebruiken op het gebied van de liefde.

Waarom dus niet even kijken wat de sterren te zeggen hebben. En je hebt geluk, want wij vertellen je precies welke sterrenbeelden het beste bij elkaar passen.

Dit zijn je sterke en zwakke punten volgens je sterrenbeeld

1. Ram – 20 maart – 18 april

Match met: Boogschutter

Ram, jij bent gedurfd, impulsief en verliefd. Als je geïnvesteerd bent in een relatie lever je geen half werk. Jij gaat er helemaal voor. Je bent genereus met je genegenheid, tijd en geschenken. Dit maakt je een aantrekkelijke partner, maar dit wil niet zeggen dat je altijd even makkelijk bent. Je kunt je in een relatie namelijk snel vervelen, want je hebt constant opwinding nodig.

Gelukkig is een boogschutter een mede-vuurteken en zal al jouw vlammen van passie aanwakkeren. Spontaan, extravert en avontuurlijk: deze combinatie werkt niet alleen goed in de slaapkamer, maar zorgt er ook voor dat jullie elkaar stimuleren in het dagelijks leven.

2. Stier – 19 april-19 mei

Match met: Kreeft – 20 juni–21 juli

Een Stier houdt van thuiscomfort. Je bent het gelukkigst als je omringd bent door de luxe van het leven. Daarnaast ben je sensueel en romantisch en hou je ontzettend veel van liefde. Je wordt namelijk niet voor niets geregeerd door Venus, de planeet van liefde en schoonheid. Je hebt iemand nodig die je met genegenheid overlaadt en niet bang is om regelmatig hun aanbidding voor jou te uiten.

Kreeft is dan ook jouw ideale match. Dit waterteken is zeer comfortabel in het tonen van hun emotionele kant en staan bekend als erg verzorgend. Ze willen je graag de appel van hun oog maken en jij, stier, bent meer dan blij om deze aandacht te krijgen.

3. Tweeling – 20 mei-19 juni

Match met: Waterman – 20 januari–18 februari

Zie je een stel heel de nacht praten in een restaurant? Grote kans dat dit een Tweeling en Waterman zijn. Als Tweeling ben je ruimdenkend, fantasierijk en geestig. Je benadert het leven met nieuwsgierigheid en enthousiasme en je partner moet een serieuze babbel hebben om bij te blijven. Toewijding kan soms wel een uitdaging voor je zijn, want je verliest namelijk snel je interesse.

Gelukkig zal de intelligente, charmante en inzichtelijke Waterman je interesse wekken en je aandacht vasthouden. Zo hoef je niet eens meer na te denken wat of wie er nog meer is. Tweeling staat ook bekend als ondeugend en Waterman vult je hier goed bij aan. Jullie zijn geen stel dat terugschrikt om seksuele avonturen aan te gaan met elkaar, en dan bedoelen we niet alleen in de slaapkamer.

4. Kreeft – 20 juni–21 juli

Match met: Schorpioen – 22 oktober–20 november

Kreeft, jij bent verzorgend, liefdevol en gevoelig. Dit zijn goede eigenschappen, maar ze zorgen er soms ook voor dat jij je terug wilt trekken in je schulp en tijd alleen wilt doorbrengen om emotionele overweldiging te voorkomen. Je hebt iemand nodig die je echt van ze laat houden.

Het waterteken Schorpioen is een uitstekende match. Ze delen jouw behoefte aan intimiteit en zijn even comfortabel met eenzaamheid. Wel is het essentieel om te onthouden dat je kwetsbaar bent voor elkaar. Als je eerlijk en open kunt zijn is deze band onbreekbaar.

5. Leeuw – 22 juli – 21 augustus

Match met: Weegschaal – 22 september – 21 oktober

Leeuwen houden ervan om bemind te worden en zien geen reden waarom ze niet aanbeden zouden worden. Je bent tenslotte koninklijk. Je theatrale karakter zorgt ervoor dat je er vaak van droomt overrompeld te worden en een leven te leiden van pure romantiek. Dit komt doordat je zelf genoeg te bieden hebt. Zo ben je loyaal, gepassioneerd en vrijgevig als het op de liefde aankomt.

Jouw perfecte match is dan ook de Weegschaal. Zij brengen balans in je relatie en zijn tevreden met het aanwakkeren van je vuurtekenvlammen met hun luchtige aanbidding. Daarnaast zorgt hun neiging tot harmonie ervoor dat de relatie nooit te eenzijdig wordt. Weegschaal heeft namelijk net als jij een voorliefde voor romantiek en dat is precies waarom jullie zo’n goeie match zijn.

6. Maagd – 22 augustus – 21 september

Match met: Vissen – 19 februari-19 maart

Maagden zijn de genezers van de dierenriem. Je staat er om bekend geduldig, vriendelijk en toegewijd te zijn. Dit betekent dat wanneer jij je match vindt, er maar weinig zo loyaal zijn als jij Maagd. Je bent een hardwerkende perfectionist die heel graag aan het plannen is. Dit kan er wel voor zorgen dat je erg kritisch bent.

Je hebt een partner nodig die je kan aanmoedigen om het wat rustiger aan te doen en met de stroom mee te gaan. Deze partner vind je het beste in Vissen. Zij zijn Intuïtief en geduldig en dus de perfecte match voor jou. Zij zullen het niet erg vinden dat al jullie vakanties een reisschema hebben en laten Maagd hun ultrapraktische ding doen. Wanneer je vastzit in je eigen hoofd zal een Vissen-partner je helpen met het grotere geheel zien en zullen ze je aanmoedigen om contact te maken met je emotionele en creatieve kant.

7. Weegschaal – 22 september-21 oktober

Match met: Ram – 20 maart–18 april

Weegschaal, jij streeft altijd naar balans. Niet alleen in je leven, maar ook in de eigenschappen van een mogelijke partner. Twee is jouw geluksgetal en je bent het gelukkigst als je wordt gekoppeld aan iemand aan wie je je toewijding kunt schenken, zolang dit wederzijds is. Je bent super sociaal en stiekem ook een flinke flirt.

Je hebt een partner nodig die een grote interesse heeft in cultuur en er tegelijkertijd voor zorgt dat geen enkel jubileum of verjaardag ooit zonder een goed gepland feest voorbijgaat. Jouw perfecte match is dan ook Ram. Dit gepassioneerde, avontuurlijke en dynamische teken vindt het niet erg om hun partner hun prioriteit te maken. Ook zullen ze graag nieuwe dingen met je proberen, vooral als het overgaat in seks.

8. Schorpioen – 22 oktober–20 november

Match met: Stier – 19 april-19 mei

Schorpioen, je bent een van de meest mysterieuze, intense en verleidelijke tekens van de dierenriem. Je hebt de neiging om dit als een ereteken te dragen. Het maakt je niet uit dat mensen je als diep, donker en somber zien. Sterker nog: je verwelkomt het vaak. Je hebt iemand nodig die je neiging om tot het uiterste te gaan begrijpt, evenals het belang van passie.

Dit maakt Stier een goede match voor jou. Een Stier is namelijk creatief, artistiek en diep romantisch. In combinatie met Schorpioen resulteert dit in een sterk geladen partnerschap van erotiek en diepe emotie.

9. Boogschutter – 21 november – 20 december

Match met: Tweelingen – 20 mei-19 juni

Jij bent altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Je houdt van spontane uitingen van genegenheid en romantiek en bent een optimist in hart en nieren. En hoewel je graag je emoties onderzoekt, ben je net zo blij om jezelf in het leven te storten op een zorgeloze manier.

Hierdoor is Tweeling een fantastische match voor jou. Jullie waarderen namelijk allebei het belang van tijd alleen, maar voelen je ook onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken.

10. Steenbok – 21 december-19 januari

Match met: Maagd – 22 augustus – 21 september

Als Steenbok sta je bekend als ambitieus, toegewijd en hardwerkend. Dit ben je zowel in je carrière als in je liefdesleven. Je gaat niet lichtvaardig in op dingen en als je een verbintenis aangaat, zal dit voor het leven zijn.

En met wie kan je beter settelen dan met mede-aardteken Maagd? Beide tekens willen iets blijvends, indrukwekkends en veiligs creëren. Dit kan misschien saai klinken, maar eigenlijk is het de perfecte basis voor een oprechte en trouwe relatie. Dit zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en comfortabel genoeg voelt in elkaars aanwezigheid om avontuurlijk te zijn in de slaapkamer, zodat je seksleven verassend blijft.

11. Waterman – 20 januari–18 februari

Match met: Leeuw – 22 juli–21 augustus

Waterman, je vond het misschien moeilijk om je tot nu toe te settelen, maar je vluchtige aard komt niet voort uit het feit dat je je geen zorgen maakt over romantiek. Integendeel zelfs. Als je de juiste persoon vindt, ben je echt toegewijd. Je hebt echter wel iemand nodig die je aandacht trekt en laat zien dat ze de investering waard zijn.

Een Leeuw is daarom de perfecte partner voor jou. Ze barsten van vreugde, bruisen van plezier en brengen over het algemeen een zonnestraal in het leven van hun geliefden. Voor deze gouden gloed geef je graag een deel van je vrijheid op. Leeuw zal ook accepteren dat je soms je eigen ding moet doen, zolang je ze uiteindelijk maar laat weten dat ze je hart hebben.

12. Vissen – 19 februari-19 maart

Match met: Steenbok – 21 december-19 januari

Vissen zijn dromerig en intuïtief. Hierdoor kan je er soms van worden beschuldigd op een totaal ander bestaansniveau te leven. Je bent een echte romanticus, een idealist en staat bekend om je diepgevoelige kant. Als je een keer gekwetst bent, vind je het bijvoorbeeld erg moeilijk om weer te vertrouwen. Dit kan ervoor zorgen dat je twijfelt aan de integriteit van de bedoelingen van potentiële partners.

Gelukkig is een Steenbok niet bang om toewijding te tonen. Zij zullen hun bedoelingen duidelijk maken en blijven werken aan het tonen van hun authentieke kant, waardoor ze je uiteindelijk voor zich zullen winnen.