Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De Super Mario Bros-collectie van Lush is uit en wij willen alles hebben

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kunnen niet wachten tot de Super Mario Bros-film volgende maand uitkomt. Dit spelletje heeft namelijk niet alleen in onze jeugd, maar waarschijnlijk ook in jouw jeugd een grote rol gespeeld. En nu heeft niemand minder dan Lush een Super Mario Bros-collectie uitgebracht en wij willen alles hebben!

Zelf het question block is te koop!

Super Mario Bros-collectie van Lush

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen op Instagram en TikTok en het is echt waar: Lush heeft onlangs een super gave Super Mario Bros-collectie uitgebracht en iedereen, inclusief wij, zijn obsessed. De collectie bestaat namelijk uit kleurrijke en herkenbare producten die je vast en zeker wel eens in een Mario-spelletje bent tegengekomen.

Zo kan je een question block voor in bad kopen, die een goud gele kleur aan het water geeft en een exclusief zeepje achterlaat. Maar de collectie bestaat ook uit een rode (Mario) en groene (Luigi) showergel en een oranje (Browser) en roze (princess Peach) shower jelly. En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke princess Peach body spray en een gouden coin zeepje.

@justelliewilldo

The Lush x Super Mario collaboration went on sale today! What do you have your eye on? 🛁 @LUSH @Nintendo Australia @Nintendo Official #lush #bathbomb #questionblock #supermariomovie #supermariobros #mario #lushaustralia #veganfriendly #collaboration #fypシ #viral #trending #selfcare #twitch #contentcreator

♬ Super Mario Bros Main Theme – Geek Music

Reacties

Hoewel alle producten in de smaak lijken te vallen bij gebruikers is er toch één product die er duidelijk bovenuit springt. Dat is natuurlijk het question block voor in bad en gebruikers laten op TikTok massaal zien hoe die werkt. Want in elk question block die je koopt zit één van de zes exclusieve Mario-zeepjes verstopt en als je ze allemaal verzamelt krijg je bij Lush toegang tot een exclusief product.

TikTok-gebruikers gaan dan ook helemaal los in de reacties over dit product. Zo schrijft een gebruiker: “De blokken hebben zeep in zich??? Dit is zo gaaf.” Andere gebruikers schrijven: “We hebben er vandaag een gekocht, ik kan niet wachten om hem vanavond te gebruiken om te zien wat we hebben! We hebben ook de Princess Peach jelly gekocht”, “🤩🤩🤩🤩 HOE GEWELDIG OMG” en “Mooie kleuren!!! Die glitter is alles!!!”

@victoriacanavan

Opening lush mario bros question block 2! Which soap will we have?! @LUSH #lush #lushcommunity #lushcosmetics #fyp #bathbomb #questionbox #soap #opening #bowser #mysteryblock #mariobros #newmario #princesspeach #luigi #mario #bath #surprise #exclusive #newrelease #selfcare

♬ Coconut Mall (From “Mario Kart Wii”) – Arcade Player

Welk product zou jij als aller eerste willen testen?