Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 16 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

In voor een metamorfose zónder je haar te verven? Met dít gekleurd haarmasker kan dat

Eens in de zoveel tijd jezelf een make-over geven – in de vorm van een andere haarkleur – is leuk, maar ook heel spannend. Durf je het niet goed aan om je haar te gaan verven, maar ben je wel benieuwd hoe een ander kleurtje lijkt? Dat kan! Wella Professionals heeft namelijk iets nieuws: de Color Fresh Mask. Bedoeld om je haarkleur tussen twee kappersbeurten door op te frissen, maar met funky kleuren in het assortiment kan je ook voor een paar weken gaan voor een hele andere coupe.

Well, dat hoef je ons maar één keer te vertellen. Beautify’s Rachelle is wel in voor een experimentje en gaat van blond naar koper met de Color Fresh Mask.

Color Fresh Mask van Wella

Goed. Het nieuwe masker van Wella is dus bedoeld om je haarkleur op te frissen tussen kappersbeurten in. We kennen allemaal wel het moment waarop het eigenlijk weer nodig is om je haar te gaan verven, maar je kappersafspraak is nog verder weg. Met het Color Fresh Mask kan je dus cheaten, zo ziet je haarkleur er alsnog top uit, tot het moment dat je weer naar de kapper gaat.

Het assortiment bestaat uit 11 tinten, van hele subtiele kleuren tot wat uitgesproken funky tinten. Het toffe is dat het masker dus niet alleen zorgt voor een opfrisbeurt óf nieuwe haarkleur, maar ook nog eens verzorgd. Het is namelijk een tijdelijke kleuring die het haar niet beschadigt. Ideaal.

Wella Color Fresh mask

Van blond naar koper

Good to know dat je natuurlijk met heel donker haar niet ineens naar een lichte kleur kan gaan met dit haarmasker. Als je licht haar van jezelf hebt, kan je het Color Fresh Mask wél gebruiken om naar een hele andere kleur te gaan. Beautify’s Rachelle ging je voor en toverde haar blonde lokken om naar kopere manen.

Thuis aan de slag

Je hoeft natuurlijk niet voor een hele verandering te gaan, je kan ook gewoon je eigen haarkleur kiezen voor een opfrisbeurt. Er zijn zeven natuurlijk uitziende nuances om je eigen kleur op te frissen en vier funky kleuren voor wie een transformatie wel ziet zitten. Voor welke kleur van het Color Fresh Mask je ook gaat: binnen tien minuten ben je klaar. Wel zo fijn.

Naast de semi-permanente kleurpigmenten in het haarmasker, zit het ook nog vol met verzorgende plantaardige oliën. En yes, dat betekent zacht én gezond haar na die tijd. De kleur zal na zo’n 8 tot 10 wasbeurten heel mooi teruglopen. Wie durft?