Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Sterrenbeelden 10 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Weten wie je soulmate is? De ‘Moon Phase’-test gaat viral op TikTok

Of je er nu in gelooft of niet: de populaiteit van astrologie neemt toe. Astrologie kan zelfs iets vertellen over het falen of succes van je liefdesleven. Via TikTok is de ‘Moon Phase Soulmates-test’ erg populair geworden en er zijn online al duizenden mensen die dit uitproberen. De test zou je helpen om je soulmate te vinden door te kijken naar de stand van de maan tijdens jullie geboortedagen, maar hoe werkt de test nou en kunnen we wel echt geloven of ware liefde is af te lezen aan de stand van de maan?

De trend

Mensen blijven altijd op zoek naar ware liefde. Iemand waarmee je zo’n goede klik hebt dat je elkaar begrijpt en aanvult zonder veel woorden nodig te hebben. Dit kan natuurlijk een hele goede vriendin zijn, maar het kan ook je partner zijn. Of zo’n soulmate echt bestaat is twijfelachtig, toch zijn er veel mensen op TikTok die de Moon Phase Soulmates-test uitproberen en er (waarschijnlijk) dus in geloven.

@taylormarshalll

Thought id try it, didnt realize id win it 😍😍😍 #moonfilter #soulmatetest #phasesofthemoon #virgovirgo #virgorelationships #marriagegoals

♬ Every Summertime – NIKI

Hoe werkt de Moon Phase Soulmates-test? 

De test is gebasseerd op de gedachte dat de maanfase van een persoon hun spirituele eigenschappen bepaalt. Door deze eigenschappen te vergelijken met de maanfase van iemand anders kun je de compatibiliteit van twee mensen meten. Het idee achter deze test is vrij simpel: je moet kijken naar de stand van de maan op de dag dat jij geboren bent en naar die van jouw potentiële soulmate. Als deze twee standen als een puzzelstukje in elkaar passen is het meant to be. Als jullie standen van de maan niet precies in elkaar passen, dan zal jullie relatie volgens de test toch wat complexer zijn.

Online zijn er verschillende manieren om de Moon Phase Soulmates-test uit te proberen. Zo zijn er sites waarbij je de geboorte datum van jouw en je ‘soulmate’ kan invullen en zie je hoe de maan er toen uitzag. Deze foto sla je op en vervolgens zet je een video via Capcut in elkaar en you’re ready! Je video kan nu regelrecht gepost worden op social media.

@moonglowjewelry

Now THIS is our type of trend. 🌑💜🌕 . . #moonphasesoulmates #soulmate #moonphasetrend #moonphase #phasesofthemoon #tutorial

♬ Storytelling – Adriel

Geboortehoroscoop vergelijken

Als jullie Moon Phases niet precies in elkaar overlopen, wees dan niet getreurd. Het resultaat van de Moon Phase Soulmates-test mag er dan wel leuk uitzien maar astrologen gebruiken een andere manier om de liefde te bepalen. Meestal kijken ze naar de overeenkomsten tussen geboortehoroscopen van koppels om te checken of ze match made in heaven zijn. Deze techniek wordt ook wel synastrie genoemd.

Als je relatie over de volgende 6 eigenschappen beschikt is het een gezonde relatie