Redactie
Redactie Beauty en Style 14 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Zonnig terrasweer vandaag! Deze tinted moisturizers met SPF beschermen jouw huid tegen de zon

Het is vandaag wel héél lekker terrasweer: eindelijk zitten we weer lekker in het zonnetje. Maar.. dan moet je wel je huid beschermen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, het is het extra belangrijk dat je iedere dag SPF op je gezicht draagt. Is het niet om een verbrande snoet tegen te gaan, dan is het wel om vervroegde huidveroudering te voorkomen.

Een tinted moisturizer met SPF is het perfecte beautyproduct hiervoor. Je gezicht is beschermd tegen de zon én je krijgt een mooi egaal tintje.

Dit zijn onze favorieten.

Tinted moisturizer met SPF

De redactie van NSMBL zweert bij een tinted moisturizer met SPF erin. Waarom? Nou, met dit handige beautyproduct sla je twee vliegen in één klap. In de zomer willen we ons gezicht namelijk beschermen tegen de zon, maar we willen er ook goed uitzien met een flawless make-uplook.

Gelukkig kunnen we met een tinted moisturizer met SPF zowel ons gezicht beschermen én er geweldig uitzien: het tintje dat zo’n moisturizer bevat zorgt namelijk voor een mooie egale huid. Nóg een pluspuntje: dit geweldige beautyproduct voelt in de zomer veel minder verstikkend dan een foundation of een concealer. De tinted moisturizer met SPF is daarom ontzettend geschikt voor de warmere dagen.

Ook Hailey Bieber is fan: het topmodel draagt iedere dag de Elta MD tinted moisturizer met SPF op haar gezicht. Helaas is dit product nogal prijzig… Voor 48 gram (en dus zo’n 50 ml) aan product betaal je € 52,00. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar alternatieven.

Little side note

Helaas is het zo dat je voor een goede tinted moisturizer die SPF bevat sowieso wel een flink bedrag moet neerleggen. Je betaalt tenslotte voor een twee-in-één product van goede kwaliteit. Of jij deze producten “betaalbaar” vindt, kan daarom per persoon verschillen. De producten in dit lijstje zijn in ieder geval beter betaalbare (in vergelijking met die van Elta) tinted moisturizers met SPF. We love them.

1. Bare Minerals Complexion RescueTinted Moisturizer – Hydrating Gel Cream SPF 30 – € 35,50

2. Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30 Hydrating Colour Corrector – € 35,00

3. L’oréal Paris Skin Paradise Tinted Water Cream SPF 20 – € 15,99

4. Biotherm Aquasource BB Cream SPF 15 – getinte dagcrème – € 27,50

5. Collistar Magica BB+ Detox SPF20 – € 33,00

Kom maar door met die zon.

Smeren, smeren, smeren: dit zijn de fijnste zonnebrandcrèmes voor het gezicht waar je geen onzuiverheden van krijgt