Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Koopjes en budgethacks 12 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je hebben! Action verkoopt een Twister sproeimat

De eerste hittegolf van het jaar is officieel een feit. Dat betekent dat we het liefst continu buiten zijn om van het zonnetje te genieten. Toch zijn we met deze warme temperaturen al snel toe aan wat verkoeling. Action heeft de perfecte oplossing: je kunt hier namelijk een Twistermat kopen mét sproeiers.

Afkoelen met een potje twister

In de zomer liggen we natuurlijk het liefste de hele dag aan het strand of aan het zwembad. Lekker aan ons bruine tintje werken en als we oververhit raken nemen we even snel een frisse duik. Toch is een strand of zwembad niet voor iedereen in de buurt en kan een dagje in de tuin chillen (als je die hebt) ook hartstikke lekker zijn. Zo heb je altijd koude drankjes en snacks bij de hand en kun je ook nog eens leuke spelletjes spelen. Ken je Twister nog? Dat spelletje met die mat met kleurtjes, dat je vroeger altijd speelde? Action verkoopt nu een variant met een sproeier. Perfect voor de zomer en ideaal om even af te koelen!

Run to Action

Action wist een oldschool potje Twister een nieuw leven in te blazen. Met een mat waar water doorheen sproeit is dit spelletje perfect om even af te koelen. De sproeimat sluit je aan op je tuinslang en iedere gekleurde cirkel is voorzien van een spuitgat. Vervolgens is het tijd om aan de pijl te draaien en kijk je op welke kleur je jouw hand of voet moet neerzetten. Ben je stiekem toch een beetje van suiker? Dan kun je maar beter niet aan een potje Twister beginnen want je wordt gegarandeerd natgesproeid. Naast dat jij en je vrienden super veel lol zullen hebben met het spelletje, is het ook nog eens leuk voor je wallet. De Twister sproeimat kost namelijk maar 7,95 euro.

@rsabajo

Voor dit warme weer heel leuk en lekker verkoelend!!!!! @actionnederland #action #twister #summer #hotsummer

♬ original sound – mads 🐢

DIY crop top – 5 manieren om een oversized T-shirt een upgrade te geven