Britta van Aggele
Britta van Aggele Koopjes en budgethacks 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Aan het sparen voor je uitzet? Hier scoor je handdoeken en washandjes met flinke korting

Nu de prijzen van huizen nog steeds door het dak gaan kiezen steeds meer jongeren ervoor om langer bij hun ouders te blijven wonen. Toch zijn er tijdens het bij je ouders wonen al wel de nodige voorbereidingen die je kan treffen. Zo kan je bezig gaan met het sparen van je uitzet en wij vertellen je precies waar je prachtige handdoeken en washandjes met flinke korting kunt scoren.

Hamsteren!

Tips en koopjes

Je hoeft maar even op social media rond te scrollen of je komt de meest handige tips tegen. Op platformen als TikTok en Instagram delen gebruikers namelijk maar al te graag hun tips en vertellen ze je precies waar je geweldige koopjes kunt scoren. Zo weten we dat dit de beste (en goedkoopste!) parfum-dupes bij de Action zijn en dat dit de beste dupe voor de Charlotte Tilbury Contour Wand zijn.

Tips om geld te besparen zijn tegenwoordig meer dan welkom. We waren dan ook super blij toen we erachter kwamen dat je det deze geniale hack als student maar voor €4,20 naar Antwerpen reist. En nu gaat er opnieuw een handige tip compleet viraal op TikTok. Bij de Albert Heijn kan je namelijk met flinke korting handdoek en washandjes scoren. Perfect voor je uitzet!

Met de ‘long sleeve shirt-hack’ van TikTok verdubbel je de inhoud van je kledingkast

Handdoek en washandjes met flinke korting

Als je terugdenkt kan je je misschien nog herinneren dat Albert Heijn een tijdje geleden een spaaractie had voor handdoeken en washandjes. Deze actie is al even afgelopen, maar je kan deze zachte badkameraccessoires nu met flinke korting inslaan. Alle producten van Walra zijn bij Albert Heijn namelijk 1 + 2 gratis.

@lovingisthenantidote

RENNEN!!!! ECHT! ik ga echt nog lang niet uit huis, maar je kan het maar beter nu kopen dan straks toch! #sparenvoorjeuitzet #uitzet #later #volwassenworden #adultera #albertheijn #appie #walrahanddoekken

♬ I wish you would – Taylor搬运工

Dit betekent dat je drie washandjes scoort voor €5,25, drie kleine handdoeken kan kopen voor €9,50, voor drie grote handdoeken maar €16,95 betaalt en zelfs drie grote hamamdoeken kan scoren voor maar €24,95. Het is dus tijd om vliegensvlug naar de Albert Heijn te rennen. Deze items zijn namelijk perfect voor je uitzet of als je gewoon toe bent aan een nieuwe set handddoeken en washandjes. Op de website van Walra zijn deze producten ook afgeprijsd, maar niet zo goedkoop als bij Albert Heijn. Wel een goede tip als dit koopje bij jouw lokale supermarkt uitverkocht is!

OMG! Door deze TikTok-hack passen jouw wijnglazen makkelijk in je vaatwasser