Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Beauty en Style 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste (en goedkoopste!) parfum-dupes bij de Action

Ben je gek op parfum maar wil je niet jouw net verdiende salaris uitgeven aan één klein flesje? We got your back! Want met deze dupes van de Action ruik jij net zo lekker!

Action parfum

De Action verkoopt heel veel verschillende producten en dus ook parfums. De potjes lijken niet alleen op onze favoriete en duurdere geuren, ze ruiken bija hetzelfde en ze je koopt ze al voor een paar euro! Miscchien dat je hem iets vaker moet sprayen, maar wij vinden dat het helemaal waard. Even scrollen op TikTok en je weet gelijk welke bekende geuren ook bij de Action in de winkel liggen.

Designer dupes

TikTokker Chanou Azmara weet alle dupes goed te vinden. Good for us: want zij deelt dit allemaal met ons. Zo heeft zij ook de net nieuwe ‘vlinder parfums’ getest en wat blijkt: dit zijn weer goede designer parfum-dupes. Het roze flesje zou ruiken naar Lancôme Le Vie Est Belle en het donkere flesje is een dupe van Lancôme La Nuit Trésor.

@chanouazmara

Ja ja jongens, dit keer La Vie Est Belle & La Nuit Trésor dupes bij de Action!! Thank me later 🦋💕✨ #fyp #parfum #action #dupes

♬ A moist healing song – Nez Tunes

Lekker goedkoop

Hier blijft het niet bij, want er zijn nog veel meer parfum dupes! Zo heeft Chanou ook een dupe gevonden voor Armani Sí, Yves Saint Laurent Libre, Marc Jacobs Daisy, Marc Jacobs Decadence, Yves Saint Laurant Black Opium en nog een andere dupe van Lancôme Le Vie Est Belle. Het allerbeste hieraan: de flesjes van de Action gaan over de toonbank voor ongeveer €2, terwijl de originele parfums natuurlijk een heel stuk duurder zijn.

@chanouazmara

Thank me later 💕 Oh and @actionnederland email me 🤭😌 #action #actiondupes #parfumdupes

♬ original sound – Chanou Azmara

Er is meer!

Nog een recente dupe die niet mocht achterblijven is het ‘lippen-parfum’ flesje van Action. De rode variant hiervan ruikt naar Mon Paris van Yves Saint Laurent. Goed nieuws: er is ook nog een roze variant. Chanou zelf kan er helaas niet achter komen waar deze parfum een dupe van is, maar misschien lukt het jou wel!

@chanouazmara

Opeens wist ik het haha 👄💕 #action #parfumdupe #actionparfum #fyp

♬ BUT I DONT FORGET TOO WELLLLL – jrecs

Dus: run, don’t walk to Action voor de lekkerste geurtjes. Neem ook eens een kijkje bij de Zara voor lekkere parfum dupes!

Volgens TikTokkers zijn dit de dupes van de populaire Charlotte Tilbury Contour Wand