Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Fabiola Volkers maakt een muzikale comeback – dit is haar nieuwe nummer

Fabiola Volkers wist met haar deelname aan Echte Meisje In De Jungle iedereen te verbazen. Het performen is zij in de jungle in ieder geval niet verleerd en ook in Laos liet ze haar rap- en zangkunsten zien. Hier speelt de realityster goed op in, want deze week bracht zij een nieuw nummer uit.

Muzikale comeback

We kennen haar allemaal als Temptation Island-verleidster, en we zagen haar tijdens Echte Meisjes In De Jungle opeens heel anders; vooral de lieve en zachte kant. Ook deed zij afgelopen week mee aan het spraakmakende programma First Dates VIPS. Maar dan ijn we er nog niet, want deze week maakte Fabiola haar muzikale comeback met haar nieuwe nummer Instagram Soldaat. 

Wacht even, date Fabiola tijdens First Dates nou met een fan?

Instagram Soldaat

Fabiola bracht kort na haar deelname aan Temptation Island VIPS het nummer Alles Designer uit. Hierna hebben wij voor een langere tijd niks meer van haar gehoord, als het om muziek gaat dan. Haar nieuwe nummer was daarom een verrassing voor velen. Haar jungle-vriendinnen vinden het een geweldig nummer en delen het dan ook allemaal op Instagram.

“Faab heeft een nieuw nummertje. Ben wel trots op je hoor poes”, schrijft Jill bij een video van zichzelf dansend op het nummer. Ook Kelly deelt het nummer in haar story en schrijft erbij: “Trots op mijn lieve en knappe jungle vriendin.” Zelfs Michella Kox is fan van Instagram Soldaat. “Even serieus Fabiola, dit vind ik echt heel leuk. Doet me aan liedjes van vroeger denken. Beetje jaren ’80 vibes”, aldus Michella.

Echte Meisjes

Helaas moest Fabiola Echte Meisjes In De Jungle  vlak voor de finale verlaten. Zelf blikt zij op haar Instagram nog een keer terug op haar deelname: “Echte Meisje in de Jungle oftewel echte meisje in de hel. Ik heb angsten overwonnen, wel nog steeds (hoogtevrees), 10 rimpels extra erbij gekregen van de stress, maar ach mensen, wat was dit een mooi avontuur, wat ik voor geen goud had willen missen. Ik heb zulke mooie mensen ontmoet, die echt een plekje in mijn hart hebben gekregen! Geleerd, gelachen, gehuild in de jungle, maarja aan al het moois komt een einde. Goodbye Laos, tot nooit meer.”

https://www.instagram.com/p/Coo2sYPMrnLmnfQOZOfh2Dl4wfl3GuORb2FkjM0/

Bekend met die controversiële twerkvideo van Fabiola Volkers? Haar moeder bedacht ‘m